DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Düzce Trafik Kazası: Yığılca'da Benzin Alıp Yola Çıkan Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

YaşamYerelDüzce 35
Yayınlama: 12 Nisan 2024 Cuma 09:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Düzce’nin Yığılca ilçesinde Orhangazi Mahallesi Düzce Caddesi'ndeki bir petrol istasyonundan benzin alıp seyir halindeki 81 ADF 761 plakalı motosikletin sürücüsü Nazmi A., kontrolü kaybederek karşı şeride geçti ve Durdu Ş. yönetimindeki 81 ACA 761 plakalı otomobil ile çarpıştı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsü ne yazık ki kurtarılamadı.

Düzce Trafik Kazası: Yığılca'da Benzin Alıp Yola Çıkan Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Düzce'nin Yığılca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında benzin alıp yola çıkan motosiklet sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine ulaşan ekiplerin müdahalesine rağmen durumu ağırlaşan sürücü, hastaneye kaldırıldığında ne yazık ki yaşamını yitirdi. Kaza anında orada bulunanlar büyük bir şok yaşarken, bu üzücü olayın detayları araştırılıyor.

- Orhangazi Mahallesi Düzce Caddesi’ndeki bir petrol istasyonundan benzin alıp yola çıkan 81 ADF 761 plakalı motosikletin sürücüsü Nazmi A. bir anda kontrolünü kaybedip karşı şeride geçti.

SEFER DEMİR - HABEROZEL.COM.TR

DÜZCE (İGFA) - Düzce’den Yığılca istikametine seyreden Durdu Ş. yönetimindeki 81 ACA 761 plakalı otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı.  

Çevredekilerin İhbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Yığılca İlçe Devlet Hastanesine kaldırılan motosiklet sürücüsünün durumunun hayatını kaybettiği öğrenildi.

Düzce’nin Yığılca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsünün hayatını kaybetmesi şok etkisi yarattı. 81 ADF 761 plakalı motosikletin sürücüsü Nazmi A.'nın karşı şeride geçerek otomobil ile çarpışması sonucu yaşanan kaza, bölge halkını derinden üzdü. Polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamayan sürücü, hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti. Olayın detayları hakkında soruşturma başlatıldı.

BENZER HABER