DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.17 ₺
STERLIN 45.53 ₺
G.ALTIN 2,877.41 ₺
BTC 62,965.64 $
ETH 2,451.72 $
BİST 9,900.25

Düzce Sokak Satıcılarına Yönelik Uyuşturucu Operasyonu!

GündemYerelDüzce 4
Yayınlama: 29 Temmuz 2024 Pazartesi 15:46 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Sancaklar Mahallesi'nde sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda, M.N. isimli şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan aramada büyük miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Operasyon sonucunda 420 adet ecstasy hap, 2 parça halinde 5 gram metamfetamin, 10 gram esrar ve 6 adet Sentetik Ecza bulundu. Şüpheli M.N. gözaltına alınarak Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan mahkemeye çıkarıldı.

Düzce Sokak Satıcılarına Yönelik Uyuşturucu Operasyonu!

Düzce'nin Sancaklar Mahallesi'nde gerçekleşen büyük çaplı uyuşturucu operasyonu gündeme bomba gibi düştü! Sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda, M.N. isimli şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan aramada yüksek miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Detaylar Haberozel.com.tr'de!

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sokak satıcılarına yönelik operasyon yapıldı.

Sefer DEMİR / Haberozel.com.tr 

DÜZCE (İGFA) - Merkeze bağlı Sancaklar Mahallesi'nde yapılan çalışmalarda M.N.isimli şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan aramada; 420 adet ectasy hap 2 parça halinde 5 gram metamfetamin 10 gram esrar 6 adet Sentetik Ecza ele geçirildi.

Şüpheli M.N. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan çıkarıldığı mahkemece tutulandı.

Düzce'nin Sancaklar Mahallesi'nde düzenlenen operasyonda sokak satıcılarına yönelik büyük bir darbe vuruldu. Ekipler tarafından M.N. isimli şüphelinin üzerinde ve ikametinde yapılan aramada 420 adet ecstasy hap, metamfetamin, esrar ve Sentetik Ecza ele geçirildi. M.N.'nin gözaltına alındığı ve mahkemeye sevk edildiği operasyon, uyuşturucu ticaretiyle mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

BENZER HABER