DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,842.77 ₺
BTC 61,815.49 $
ETH 2,384.65 $
BİST 9,975.61

Düzce Merkez Anıtpark Meydanı'nda Kan Döküldü!

GündemYerelDüzce 5
Yayınlama: 3 Nisan 2024 Çarşamba 08:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Düzce'nin Merkez Anıtpark Meydanı'nda iki grup arasında çıkan kavgada bir kişi aldığı darbelerle yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı, Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri soruşturma başlattı.

Düzce Merkez Anıtpark Meydanı'nda Kan Döküldü!

Düzce Merkez Anıtpark Meydanı'nda gerçekleşen şiddet dolu kavga gündemi sarsarken, bir kişi ciddi şekilde yaralandı. Polis ve sağlık ekiplerinin hızla müdahale ettiği olayda, tansiyon yükselirken, yaşanan gerginliğin boyutu henüz netlik kazanmadı. Detaylar haberimizde!

Düzce'de Merkez Anıtpark Meydanı'nda iki gurup arasında çıkan kavgada 1 kişi aldığı darbelerle yaralandı.

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA)  - Alınan bilgiye göre iki grup arasında çıkan kavga ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevkedildi.

 Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralanan K.A. yapılan ilk müdahale sonrasında Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Düzce'nin Merkez Anıtpark Meydanı'nda yaşanan kavgada kan dökülmesiyle sonuçlanan olayda, yaralanan K.A. acil olarak hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Toplumsal huzurun sağlanması ve benzer olayların önlenmesi adına bölgede alınacak tedbirler de merak konusu oldu. Güvenlik güçlerinin konuya ilişkin incelemeleri devam ediyor.

BENZER HABER