DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,868.82 ₺
BTC 62,974.50 $
ETH 2,452.07 $
BİST 9,915.88

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'nden çocuklara özel trafik eğitimi ve dondurma ikramı

YaşamYerelDüzce 6
Yayınlama: 18 Temmuz 2024 Perşembe 18:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri, Yaz Kur’an Kursları için camilere giden öğrencilere önce trafik eğitimi düzenlediler, ardından dondurma ikram ettiler. Polisler, çocuklara bisiklet kullanımı ve genel trafik kuralları hakkında bilgiler verirken, merak edilen soruları da yanıtladılar. Eğitimlerin sonunda polis ekipleri çocuklara dondurma sürprizi yaparak onlara balon hediye ettiler.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'nden çocuklara özel trafik eğitimi ve dondurma ikramı

Düzce Trafik Şubesi, Yaz Kur’an Kursları öğrencilerine özel bir etkinlik düzenledi. Trafik kurallarını öğretmek amacıyla çocuklarla bir araya gelen polisler, eğitimin sonunda keyifli bir sürpriz yaparak onlara dondurma ikram ettiler. Duygusal anların yaşandığı etkinlik, çocukların trafik konusundaki bilinçlenmesine de katkı sağladı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekipleri, Yaz Kur’an Kursları için camilere giden öğrencilere önce trafik eğitimi düzenlediler, ardından dondurma ikram ettiler.

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) -  Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekiplerinin güvenli trafik konusundaki eğitimleri aralıksız devam ediyor.

Eğitim-öğretim sezonunda okullara giderek eğitimler düzenleyen ekipler, yaz aylarını da değerlendirmek için Yaz Kur’an kursları için camilere giden çocuklarla bir araya geldiler.  

Trafik Şubesi’nde görevli polisler, çocuklara özellikle bisiklet binerken dikkat etmeleri kurallar hakkında bilgiler verirken, genel trafik kuralları hakkında da verilen bilgilerin ardından, çocukların merak ettiği sorular cevaplandı.

Eğitimler sonunda polis ekipleri çocuklar için dondurma sürprizi hazırladı.

Cami bahçesinde kurulan dondurma tezgahında, polisler kendi elleriyle çocuklara dondurma ikramı ile balon hediye ettiler.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi ekiplerinin yaptığı bu etkinlik, çocuklara trafik kurallarını öğretmek ve trafik bilincini oluşturmak adına önemli bir adım oldu. Hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim yaşayan çocuklar, polislerle bir araya gelerek güvenli trafik konusunda bilgi sahibi oldular. Polis ekiplerinin özverili çalışmaları ve çocuklara yaptıkları dondurma ikramı ise etkinliğin duygusal bir atmosferde geçmesini sağladı.

BENZER HABER