DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.10 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,858.46 ₺
BTC 62,981.32 $
ETH 2,452.33 $
BİST 9,913.70

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne Yeni Otopark Kazandırıldı

GündemYerelDüzce 6
Yayınlama: 6 Ağustos 2024 Salı 13:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün girişimleriyle Atatürk Devlet Hastanesi’ne yeni otopark kazandırıldı. Düzce Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kampüsü için fidanlık arazisi otoparka dönüştürüldü. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan iyileştirmeler sonucu 150 araç kapasiteli otopark, ücretsiz olarak vatandaşlara hizmet veriyor.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne Yeni Otopark Kazandırıldı

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü liderliğinde Atatürk Devlet Hastanesi’ne büyük bir katkı sağlandı! Fidanlık arazisi otoparka dönüşerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan iyileştirmeler sonucu 150 araçlık kapasiteyle hizmet veren otopark, vatandaşların takdirini kazanıyor.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün girişimleri ile Atatürk Devlet Hastanesi’ne yeni otopark kazandırıldı.

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün girişimleri ile Düzce Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kampüsü yapılmak üzere Düzce Belediyesi’ne kazandırılan fidanlık arazisi otoparka dönüştürüldü.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 3700 metrekare alana sahip arazinin zemininde iyileştirmeler yapılması sonrası 150 araç kapasiteli otopark, ücretsiz olarak vatandaşların kullanımına sunuldu.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün öncülüğünde gerçekleşen otopark projesi, Düzce halkına rahat ve güvenli bir park yeri sunuyor. Atatürk Devlet Hastanesi’nin otopark sorununa kalıcı bir çözüm getiren bu girişim, şehirdeki trafik yoğunluğunu azaltarak vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

BENZER HABER