DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Düzce Akçakoca Yolunda Korkunç Trafik Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

GündemYerelDüzce 10
Yayınlama: 29 Haziran 2024 Cumartesi 09:31 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Düzce Akçakoca bağlantı yolu Düzköy mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, beton mikseri ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada hayatını kaybeden sürücü, olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza sonrası geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Düzce Akçakoca Yolunda Korkunç Trafik Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Düzce Akçakoca Yolunda Korkunç Trafik Kazası! Beton mikseri ile otomobil kafa kafaya çarpıştı ve bir kişi hayatını kaybetti. Meydana gelen kaza şok etkisi yarattı.

Düzce'de meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi.

Sefer Demir - Haberozel.com.tr 

DÜZCE (İGFA) - - Düzce Akçakoca bağlantı yolu Düzköy mevkisinde Akçakoca istikametine seyir halinde olan Y.Yağız idaresindeki 81 DJ 895 plakalı beton mikseri direksiyon hakimiyetini kaybedip karşı şeride geçtip Düzce istikametine giden Yüksel Karadeniz yönetimindeki 81 AAP 253 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. 

 Çarpışmanın etkisiyle beton mikseri yoldan çıkıp şarampole düştü. 

 Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevkedildi.  

Sağlık ekipleri Kazada kullanılamaz hale gelen otomobil sürücüsü Yüksel Karadeniz'in olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. 

Savcının incelemesinin ardından Karadenizin cansız bedeni Düzce Üniversitesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Düzce'nin Akçakoca yolunda meydana gelen feci trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Beton mikseri ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kaza büyük üzüntü yarattı. Yetkililer, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatırken, hayatını kaybeden sürücünün cansız bedeni Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

BENZER HABER