DOLAR 34.24 ₺
EURO 37.23 ₺
STERLIN 44.73 ₺
G.ALTIN 2,984.08 ₺
BTC 67,524.89 $
ETH 2,615.98 $
BİST 8,924.25

Döviz Kurları Sabitleniyor: Haftanın Durumu

EkonomiYerelBursa 16
Yayınlama: 1 Temmuz 2024 Pazartesi 14:09 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Son haatlarının çalkantılı seyri ardından döviz kurları nihayet stabil bir duruma geçiyor. Dövizci Deniz Durmuş'un açıklamalarıyla dolar ve euro üzerindeki belirsizlikler azalırken, vatandaşlar döviz piyasasındaki gelişmeleri yakından takip ediyor.

Döviz Kurları Sabitleniyor: Haftanın Durumu

Döviz kurları son haftalarda dengesiz bir seyir izledi fakat artık stabil bir duruma geçiyor. Dövizci Deniz Durmuş, geleceğe yönelik belirsizliklerden bahsederken vatandaşları piyasanın nabzını tutmaya çağırıyor. Döviz piyasasındaki son gelişmelere ilişkin detaylar haberimizde!

Döviz piyasaları son haftalarda oldukça çalkantılı bir seyir izliyor. Bu durum da dövizcileri ve parasını korumak isteyen vatandaşları etkiliyor. İşte dövizde haftanın durumu...

BURSA (İGFA) - Son haftalarda çalkantılı seyir izleyen döviz piyasası hakkında konuşan dövizci Deniz Durmuş: "Geçen hafta dolar ve euro yükselişe geçmişti. Şu anda durum aynı. Bir düşüş gözlemlenecek gibi durmuyor. Tabi artış olup olmayacağını da tam kestiremiyoruz. O yüzden parasını döviz kuruyla koruma altına almak isteyen vatandaşlarımız piyasanın farkında olsun. Hepimizin bildiği üzere döviz, bir yatırım aracı değildir. Paramızın değerini koruyan bir araçtır." ifadelerini kullandı.

Son haftalarda sıkıntılı bir süreçten geçen döviz kurları artık sabitlenme sinyalleri veriyor. Dövizin yatırım aracı olmadığını vurgulayan Deniz Durmuş'un uyarıları ve geleceğe yönelik endişeler, piyasada önemli bir rol oynuyor. Dövizin seyri ve piyasada oluşan dengeler, yatırımcılar ve vatandaşlar için büyük önem taşıyor. Detaylar haberimizde!

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code