DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,868.82 ₺
BTC 62,974.50 $
ETH 2,452.07 $
BİST 9,915.88

Doğukan Ulutaş: Bir Osmanlı Hünkarını Canlandırmak Üzere Rol Alıyor!

Magazin 6
Yayınlama: 29 Temmuz 2024 Pazartesi 15:54 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Son dönemin popüler oyuncularından Doğukan Ulutaş, 'Kurtuluş Birinci Osmanlı' adlı sinema filminde bir Osmanlı hünkarını canlandırmak üzere rol aldı. Ulutaş, rolü için heyecanlı olduğunu belirterek, projede oyunculuğunu daha iyi göstereceğini ve en iyisini yapacağını iddia etti.

Doğukan Ulutaş: Bir Osmanlı Hünkarını Canlandırmak Üzere Rol Alıyor!

Son dönemin popüler oyuncularından Doğukan Ulutaş, 'Kurtuluş Birinci Osmanlı' adlı sinema filminde bir Osmanlı hünkarını canlandırmak üzere rol aldı. Kendi hayatını anımsatan bu rolle ilgili ne düşündüğünü merak ediyor musunuz? Detaylar haberimizde!

Bir çok önemli dizim, film projelerinde yer almış son dönemin popüler oyuncularından Doğukan Ulutaş, Bir Osmanlı Hünkarını Canlandırmak Üzere Rol Üstlendi.

İSTANBUL (İGFA) - “Kurtuluş Birinci Osmanlı” adlı sinema film’i için şu anda ön hazırlıklarını tamamlayan Doğukan Ulutaş “Bu rol tam benim hayatımı anımsatıyor. Oyunculuğumu bu projede daha iyi göstereceğim.Heyecan her zamanki gibi var ama bu benim işim diyerek en iyisini yapacağım  iddialıyım ” dedi.

Doğukan Ulutaş, oyunculuğunu daha da ileri taşıyacağı 'Kurtuluş Birinci Osmanlı' adlı filmde bir Osmanlı hünkarını canlandırmak için hazırlıklara başladı. Ulutaş, bu projede rol almanın ona heyecan verdiğini ve en iyi performansını sergilemek için kararlı olduğunu ifade etti. Oyuncunun bu iddialı adımı merakla bekleniyor.

BENZER HABER