DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.34 ₺
G.ALTIN 2,841.32 ₺
BTC 61,803.89 $
ETH 2,384.20 $
BİST 9,975.61

Diyanet İşleri Başkanı'ndan Hicri Yeni Yıl Mesajı

Yaşam 12
Yayınlama: 7 Temmuz 2024 Pazar 13:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, hicri yeni yıl dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı. Erbaş, Hz. Peygamber'in Mekke-i Mükerreme'den Medine-i Münevvere'ye hicretini esas alan Hicri Takvimin 1446. yıl dönümünde tüm İslam aleminin yeni yılını tebrik ederek, hicri 1446 senesinin barış, huzur ve bereket dolu bir yıl olması için dua etti.

Diyanet İşleri Başkanı'ndan Hicri Yeni Yıl Mesajı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, hicri yeni yıl dolayısıyla samimi bir tebrik mesajı yayımladı. Erbaş'ın duygusal sözleri, İslam alemi ve tüm insanlık için umut dolu bir geleceğe işaret ediyor.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hicri yeni yıl dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı.

ANKARA (İGFA) - Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, hicri yeni yıl dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Prof. Dr. Erbaş, mesajında, "Hz. Peygamber (s.a.s.)’in Mekke-i Mükerreme’den Medine-i Münevvere’ye hicretini esas alan Hicri Takvimin 1446. yıl dönümünde tüm İslam aleminin yeni yılını tebrik ediyor, hicri 1446 senesinin ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için barış, huzur ve bereket dolu bir yıl olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, hicri yeni yıl vesilesiyle tüm İslam aleminin yeni yılını tebrik etti ve dua etti. Erbaş'ın mesajı, barış, huzur ve bereketin artacağı umudunu taşıyor, İslam aleminin selameti için dualarını yüce Allah'a iletti.

BENZER HABER