DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.50 ₺
G.ALTIN 2,878.50 ₺
BTC 62,972.65 $
ETH 2,452.00 $
BİST 9,900.25

Dışişleri Bakanlığı Brezilya'ya Taziyelerini İletti

Gündem 5
Yayınlama: 10 Ağustos 2024 Cumartesi 18:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Dışişleri Bakanlığı, Brezilya'nın Sao Paulo kentinde meydana gelen ve 62 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasına ilişkin taziye mesajı yayımladı. Brezilya'daki uçak kazasında yaşamını yitirenler için başsağlığı dileklerini ileten Bakanlık, Brezilya halkına ve kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Dışişleri Bakanlığı Brezilya'ya Taziyelerini İletti

Dışişleri Bakanlığı, Brezilya'ya başsağlığı dileklerini iletti! Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki üzücü uçak kazasında hayatını kaybedenler için Dışişleri Bakanlığı taziye mesajı yayımladı. Detaylar için tıklayın.

Dışişleri Bakanlığı, Brezilya'daki uçak kazasında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.

ANKARA (İGFA) - Dışişleri Bakanlığı dün Brezilya'nın Sao Paulo kentinde meydana gelen ve 62 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasına ilişkin taziye mesajı yayımladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Brezilya'nin Sao Paulo eyaletinde gerçekleşen uçak kazasında 61 kişinin hayatını kaybettiği üzüntüyle öğrenilmiştir. Brezilya halkına ve kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına taziyelerimizi sunuyoruz." ifadelerine yer verildi.

Dışişleri Bakanlığı, Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki trajik uçak kazasında yaşamını yitiren 62 kişi için duyduğu derin üzüntüyü belirtti. Kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve Brezilya halkına başsağlığı dileklerini ileten Bakanlık, acı bir olayın yarattığı üzüntüyü paylaştı.

BENZER HABER