DOLAR 34.24 ₺
EURO 37.07 ₺
STERLIN 44.55 ₺
G.ALTIN 3,012.22 ₺
BTC 67,249.97 $
ETH 2,545.24 $
BİST 8,884.73

Dilek Tekstil Ailesi Ramazan Coşkusunu Paylaştı!

YaşamYerelBursa 9
Yayınlama: 27 Mart 2024 Çarşamba 10:10 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa'nın değerli markalarından Dilek Tekstil, geleneksel iftar davetiyle çalışanlarını ve ailelerini buluşturdu. İplik, örme, büküm gibi tekstil sektöründe faaliyet gösteren firma, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tesislerinde gerçekleşen etkinlikte bir araya geldi.

Dilek Tekstil Ailesi Ramazan Coşkusunu Paylaştı!

Bursa'nın önde gelen markalarından Dilek Tekstil ailesi, muhteşem bir iftar organizasyonuyla bir araya geldi. Şirketin değerli çalışanları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, ramazan coşkusunu en güzel şekilde yansıttı. Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'nde gerçekleşen buluşmada sektördeki deneyim ve birlik vurgusu dikkat çekti. Dilek Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kayaoğlu'nun yaptığı duygusal konuşma, birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha vurguladı. Gece boyunca devam eden samimi atmosfer, firma çalışanları arasındaki dayanışmanın en güzel örneği olarak görüldü.

Bursa'nın Türkiye’ye katma değer üreten önemli markalarından Dilek Tekstil ailesi, geleneksel iftar davetinde bir araya geldi.

BURSA (İGFA) - Tekstil sektöründe 40 yılı aşan deneyimiyle köklü markalar arasında yer alan Dilek Tekstil, düzenlediği iftar yemeğinde personelini aileleriyle birlikte ağırladı. Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tesislerinde iplik, örme, büküm gibi tekstilin bir çok alanında üretimine devam eden Dilek Tekstil ailesi, iftar yemeğinde bir araya geldi. Davetin ev sahipliğini yapan Dilek Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Levent Kayaoğlu, gecede yaptığı konuşmada ramazan ayında birlik ve beraberliğin önemine değindi. Dilek Tekstil olarak 2024 yılında da hız kesmeden büyümeye devam edeceklerini Kayaoğlu, özverili çalışmalarından dolayı personeline teşekkür etti.

Dilek Tekstil ailesi, geleneksel iftar davetiyle çalışanlarını ve ailelerini bir araya getirerek ramazan coşkusunu paylaştı. Şirketin köklü geçmişi ve sektöre olan katkıları, etkinlik sırasında da gözler önüne serildi. Gelecek hedeflerine emin adımlarla ilerleyen firma, personeline duyduğu saygı ve değeri her fırsatta hissettiriyor. Bu özel etkinlikte bir araya gelen Dilek Tekstil ailesi, birlik ve beraberlik ruhunu en güçlü şekilde yansıttı ve sektördeki önemli konumunu bir kez daha taçlandırdı.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code