DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,113.82 $
ETH 2,562.23 $
BİST 9,900.25

Devlet Bahçeli: FETÖ'nün İç ve Dış Uzantılarıyla Amansız Mücadele Sürecek

Siyaset 8
Yayınlama: 15 Temmuz 2024 Pazartesi 18:08 Kaynak: İGF Haber Ajansı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın FETÖ ve PKK başta olmak üzere her türlü terör örgütüyle amansız mücadelesini sürdüreceğinin mesajını verdi. Bahçeli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, FETÖ'nün iç ve dış uzantılarına karşı kararlılık vurgusu yaptı.

Devlet Bahçeli: FETÖ'nün İç ve Dış Uzantılarıyla Amansız Mücadele Sürecek

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, FETÖ'nün iç ve dış uzantılarıyla amansız mücadele kararlılığını vurguladı. Bahçeli'nin açıklamaları çarpıcı ve önemli detaylar içeriyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın FETÖ ve PKK başta olmak üzere her türlü terör örgütüyle amansız mücadelesini sürdüreceğinin mesajını verdi.

ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhur İttifakı'nın FETÖ ve PKK başta olmak üzere her türlü terör örgütüyle amansız mücadelesini sürdüreceğini kaydetti.

Bahçeli, mesajında, "Bilhassa FETÖ’nün iç ve dış uzantılarının son günlerde biteviye yaydıkları fitne ve dedikodu salgının kökü Türk yargısının huzurunda ve şaşmaz adalet teraziyle kazınıp atılacaktır" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin terör örgütleriyle mücadelesinin önemine vurgu yaparak, FETÖ'nün iç ve dış uzantılarına karşı sürekli ve kararlı bir mücadelenin devam edeceğini belirtti. Bahçeli'nin sözleri, ülkenin birlik ve beraberliği adına önemli bir sinyal niteliği taşıyor.

BENZER HABER