DOLAR 34.25 ₺
EURO 37.08 ₺
STERLIN 44.49 ₺
G.ALTIN 3,008.52 ₺
BTC 67,446.22 $
ETH 2,641.48 $
BİST 8,732.07

DEVA Genel Başkan Yardımcısı Pazaryeri İlçesinde Seçim Çalışmalarına Katıldı

SiyasetYerelBilecik 6
Yayınlama: 24 Mart 2024 Pazar 10:06 Kaynak: İGF Haber Ajansı

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ergen, Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde seçim çalışmalarına katıldı. Pazaryeri'de siyasi partilerin aktiviteleri artarken Ergen, DEVA Partisi Pazaryeri Belediye Başkan adayı Filiz Özsakçı'ya destek verdi. Seçim çalışmaları, ilçe pazarında devam etti ve Bilecik ile Bozüyük Belediye Başkan adayları da katılım sağladı, vatandaşlara Ramazan ikramında bulunuldu.

DEVA Genel Başkan Yardımcısı Pazaryeri İlçesinde Seçim Çalışmalarına Katıldı

DEVA Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ergen, Pazaryeri ilçesine ziyaret gerçekleştirdi ve DEVA Partisi Pazaryeri Belediye Başkan adayı Filiz Özsakçı'ya destek sundu. Seçim çalışmaları renkli anlara sahne olurken Bilecik ve Bozüyük Belediye Başkan adaylarının katılımıyla ilçe pazarında coşkuyla devam etti. Hem siyasi hem de Ramazan duygularının bir arada yaşandığı etkinlikte vatandaşlara pide ikramı yapıldı.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ergen, Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde seçim çalışmalarına katıldı.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) -  31 Mart yerel seçimlerine 7 gün kala Pazaryeri ilçesinde siyasi partilerin hareketliliği arttı.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ergen, DEVA Partisi Pazaryeri Belediye Başkan adayı Filiz Özsakçı’ya destek vermek için Pazaryeri ilçesinde seçim çalışmalarına katıldı.

Bilecik ve Bozüyük Belediye Başkan adaylarının da katıldığı seçim çalışmaları ilçe pazarında devam etti.  Vatandaşların Ramazan’ı şeriflerini tebrik ederek vatandaşlara pide ikramında bulundular.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ergen'in destek ziyareti, Pazaryeri ilçesinde seçim atmosferine renk kattı. Seçim çalışmaları, adaylar ve vatandaşlar arasında samimi bir ortamda ilerlerken Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirilen pide ikramı da katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Pazaryeri ilçesinde siyasi hareketlilik artarken DEVA Partisi'nin etkin katılımı seçim öncesi heyecanı artırdı.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code