DOLAR 34.26 ₺
EURO 37.16 ₺
STERLIN 44.59 ₺
G.ALTIN 3,011.12 ₺
BTC 69,421.48 $
ETH 2,752.96 $
BİST 8,702.02

Denizli Büyükşehir Belediyesi Üniversiteye Hazırlık Kursları Ücretsiz

EğitimYerelDenizli 14
Yayınlama: 14 Temmuz 2024 Pazar 10:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde lise öğrencileri ve mezunları için TYT ve AYT sınavlarına hazırlık kursları düzenliyor. Ücretsiz olan bu kursların kayıtları başladı. Başvuru için Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Üniversiteye Hazırlık Kursları Ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde üniversiteli olma hayali kuran gençler için ücretsiz YKS kursları düzenliyor. Proje kapsamında TYT ve AYT sınavlarına hazırlık kurslarıyla 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde ücretsiz üniversiteye hazırlanma fırsatı sunuyor. Son başvuru tarihi yaklaşırken, kayıtları kaçırmamak için hemen Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi'ne başvurun!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde üniversiteli olma hayali kuran gençler için ücretsiz YKS kursu verecek. Proje kapsamında 2024-2025 eğitim-öğretim dönemi ücretsiz üniversiteye hazırlık kurs kayıtları başladı.

DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde Lise 10, 11, 12. Sınıf ve mezun durumdaki öğrencilere yönelik TYT(Temel Yeterlilik Testi) ve AYT(Alan Yeterlilik Testi) sınavlarına hazırlık kursu kayıtları başladı. Kayıtlar Çatalçeşme Oda Tiyatrosu arkasında bulunan Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde alınıyor. Ücretsiz olarak verilen bu kurslara katılım için başvuru formu doldurulması gerektiği ifade edildi. Mesai saatleri içerisinde Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nden 0 258 280 25 85 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alınabileceği belirtildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından gençlerin üniversiteye hazırlık sürecinde desteklenmesi amacıyla başlatılan ücretsiz YKS kursları büyük ilgi görüyor. Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi'nde düzenlenen TYT ve AYT sınavlarına hazırlık kursları, gençlere sınav stresini azaltma ve daha başarılı sonuçlar elde etme imkanı sunuyor. Kayıtların başladığı bu kurslara katılarak ücretsiz eğitim alma şansını kaçırmayın. Detaylı bilgi için Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ulaşabilirsiniz.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code