DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.14 ₺
STERLIN 45.47 ₺
G.ALTIN 2,875.54 ₺
BTC 62,978.93 $
ETH 2,452.24 $
BİST 9,900.25

Delikliçınar Meydanı'nda Sadi Cesuroğlu'ndan Unutulmaz Yaz Konseri

MagazinYerelDenizli 13
Yayınlama: 8 Ağustos 2024 Perşembe 17:14 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçısı Sadi Cesuroğlu, Delikliçınar Meydanı'nda muhteşem bir yaz konseri verdi. Anadolu'ya özgü ezgilerin yer aldığı gecede Cesuroğlu'nun performansı izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Delikliçınar Meydanı'nda Sadi Cesuroğlu'ndan Unutulmaz Yaz Konseri

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçısı Sadi Cesuroğlu, Delikliçınar Meydanı'nda gerçekleştirdiği muhteşem yaz konseri ile izleyenleri büyüledi. Anadolu'nun mistik ezgileriyle dolu gece, şehir sakinlerine unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. Denizli'nin gözde meydanlarında devam eden yaz konserleri, sanatseverleri etkilemeye devam ediyor. Cesuroğlu'nun seslendirdiği türküler ve şarkılar, geceye ayrı bir renk kattı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçısı Sadi Cesuroğlu yaz konserleri kapsamında, Delikliçınar Meydanı’nda sahne aldı. Anadolu’ya has ezgilerin söylendiği gecede Cesuroğlu izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediyesinin 14 Eylül’e dek kentin yoğun olarak ziyaret edilen bölgelerinde düzenlediği yaz konserleri Delikliçınar Meydanı ile devam etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Sadi Cesuroğlu’nun sahne aldığı konsere, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Marım, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği programda söylediği birbirinden güzel şarkı ve türkülerle geceye renk katan sanatçı Cesuroğlu, büyük beğeni topladı. Gecenin sonunda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Marım günün anısına Sadi Cesuroğlu’na plaket takdim etti.

Konserler 14 Eylül’e kadar sürecek
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçılarının sahne alacağı yaz konserleri 14 Eylül’e dek sürecek.

Delikliçınar Meydanı'nda gerçekleşen yaz konserinde, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçısı Sadi Cesuroğlu eşsiz performansıyla izleyenleri büyüledi. Anadolu'nun derin ve etkileyici ezgilerini seslendiren Cesuroğlu'nun unutulmaz konseri, katılımcılardan büyük beğeni topladı. Yazın sonuna kadar devam edecek konserler, Denizli'nin kültür ve sanat hayatına renk katmaya devam edecek.

BENZER HABER