DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.14 ₺
STERLIN 45.47 ₺
G.ALTIN 2,875.54 ₺
BTC 62,978.93 $
ETH 2,452.24 $
BİST 9,900.25

Cumhurbaşkanlığı'ndan 5 İle Yeni Vali Ataması

Gündem 4
Yayınlama: 10 Temmuz 2024 Çarşamba 09:24 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları ile 5 ile yeni vali ataması yapıldı. Diyarbakır, Malatya, Kocaeli, Çanakkale ve Elazığ illerine yeni valiler atandı. Atamalar Kanun Hükmünde Kararname ve Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi gereğince gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı'ndan 5 İle Yeni Vali Ataması

Cumhurbaşkanlığı tarafından 5 ile yeni vali ataması gerçekleştirildi. Ankara'dan gelen son dakika haberi ile Diyarbakır, Malatya, Kocaeli, Çanakkale ve Elazığ illerine atanan yeni valiler dikkat çekiyor. Detaylar için haberimizi okumaya devam edin.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları ile 5 ile yeni vali ataması yapıldı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre; Diyarbakır Valiliğine Vali- Mülkiye Başmüfettişi Murat Zorluoğlu, Malatya Valiliğine Seddar Yavuz, Kocaeli Valiliğine İlhami Aktaş, Çanakkale Valiliğine Ömer Toraman, Elazığ Valiliğine Numan Hatipoğlu atandı.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları boşalan Vali Mülkiye Başmüfettişliğine ise Malatya Valisi Ersin Yazıcı atandı.

Atamalar 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 35’inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2,3 ve 4’üncü maddeleri gereğince gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Diyarbakır Valiliğine Vali-Mülkiye Başmüfettişi Murat Zorluoğlu, Malatya Valiliğine Seddar Yavuz, Kocaeli Valiliğine İlhami Aktaş, Çanakkale Valiliğine Ömer Toraman, Elazığ Valiliğine Numan Hatipoğlu atandı. Ayrıca, boşalan Vali Mülkiye Başmüfettişliğine ise Malatya Valisi Ersin Yazıcı atandı. Atamalar 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 35’inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4’üncü maddelerine göre gerçekleştirildi.

BENZER HABER