DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,857.44 ₺
BTC 62,985.20 $
ETH 2,452.48 $
BİST 9,950.86

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı Mesajı Açıklandı

Gündem 6
Yayınlama: 10 Nisan 2024 Çarşamba 13:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı kapsamında yaptığı açıklamada, 'Milletimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı canıgönülden tebrik ediyorum. Bayramın ülkemiz, milletimiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için barışa, huzura, esenliğe vesile olmasını diliyorum.' ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı Mesajı Açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı Mesajı heyecan yarattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram mesajı tüm İslam âlemine yöneldi ve büyük beğeni topladı. Barış ve huzur dilekleri ile dolu açıklamaları tüm insanlığa umut verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bayramın ülkemiz, milletimiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için barışa, huzura, esenliğe vesile olmasını diliyorum." ifadesini kullandı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, şunları kaydetti:

"Milletimizin ve İslam âleminin m- übarek Ramazan Bayramı'nı canıgönülden tebrik ediyorum. Bayramın ülkemiz, milletimiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için barışa, huzura, esenliğe vesile olmasını diliyorum."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, barış, huzur ve esenlik dileklerini iletti. Mesajıyla büyük yankı uyandıran Erdoğan, tüm insanlık için bayramın bu özel günlerde birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni etti.

BENZER HABER