DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.50 ₺
G.ALTIN 2,878.50 ₺
BTC 62,972.65 $
ETH 2,452.00 $
BİST 9,900.25

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Darbedilen Maltepeli Teşkilat Üyesine Özel Telefon Görüşmesi

Gündem 5
Yayınlama: 26 Mart 2024 Salı 11:59 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışması sırasında darbedilen AK Parti'nin Maltepe Gülsuyu Mahallesi teşkilat üyesi Ramazan Şahin'le telefonda görüşerek, 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.Cumhurbaşkanı Erdoğan telefon görüşmesinde, Şahin'e sağlık durumunu sordu ve ona doktor gönderme teklifinde bulundu. Şahin ise 'Ben bir şey diyemiyorum. Allah senden razı olsun.' diyerek duygularını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Darbedilen Maltepeli Teşkilat Üyesine Özel Telefon Görüşmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, darbedilen Maltepe Gülsuyu Mahallesi teşkilat üyesi Ramazan Şahin'e özel bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Erdoğan, Şahin'in sağlık durumu hakkında bilgi alarak ona destek verdi. Şahin'in samimi sözleri ise duygusal bir an yaşanmasına neden oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışması sırasında darbedilen AK Parti'nin Maltepe Gülsuyu Mahallesi teşkilat üyesi Ramazan Şahin'le telefonda görüşerek, "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanlığı'ndan aktarılan habere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan telefon görüşmesinde darbedeilen Ramazan Şahin'e, "Bize düşen bir şey şu anda var mı?" diye sordu.

Şahin de soruyu, "Cumhurbaşkanım, sizin elinizde her şey. Ben bir şey diyemiyorum. Allah senden razı olsun." diyerek yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumunu sorduğu Şahin, darp nedeniyle vücudunun bazı yerlerinde morarmalar olduğunu, evde dinlendiğini söyledi.

Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben doktorumu sana bir göndereyim de seni bir de onlar gözden geçirsinler." ifadesini kullandı.

Ramazan Şahin ise, "Tamam Cumhurbaşkanım. Sen ne dersen o olur. Allah senden razı olsun. Aradığınız için çok teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar." şeklinde karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Şahin'in eşine selamlarını da iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın darbedilen Maltepe Gülsuyu Mahallesi teşkilat üyesi Ramazan Şahin ile yaptığı duygusal telefon görüşmesi gündeme bomba gibi düştü. Erdoğan'ın insan odaklı yaklaşımı ve Şahin'in içten tepkileri vatandaşlar arasında takdirle karşılandı. Bu özel görüşme, Türkiye'deki siyasi arenada da yankı uyandırdı.

BENZER HABER