DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.10 ₺
STERLIN 45.32 ₺
G.ALTIN 2,841.19 ₺
BTC 61,806.97 $
ETH 2,384.32 $
BİST 9,975.61

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le Dağıstan saldırıları hakkında telefon görüşmesi yaptı

Dünya 4
Yayınlama: 25 Haziran 2024 Salı 16:11 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşme sırasında Dağıstan bölgesinde gerçekleşen terör saldırıları ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin terörü kınadığını vurgulayarak, Rus halkına taziye ve yaralılara acil şifa dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le Dağıstan saldırıları hakkında telefon görüşmesi yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında gerçekleşen telefon görüşmesinde gündem Dağıstan'daki terör saldırılarıydı. Erdoğan'ın terörü kınaması ve Rus halkına taziye mesajı vermesi dikkat çekti. Görüşme, bölgedeki çatışmaları sonlandırma çabalarını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonda görüştü

Görüşmede Rusya'nın Dağıstan bölgesinde gerçekleşen terör saldırıları ele alındı. 

İletişim Başkanlığı'ndan aktarılan görüşmenin detaylarına göre görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan; Türkiye'nin terörün her türlüsüne karşı olduğunu, saldırıları nefretle kınadıklarını belirtirken yaşamını yitirenler için Rus halkına taziye, yaralılar için de acil şifa dileklerini ifade etti.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin bölgedeki tüm çatışmaların sona erdirilmesi için çabalamaya devam edeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin arasındaki telefon görüşmesinde Dağıstan'daki terör saldırıları ele alındı. Erdoğan, Türkiye'nin teröre karşı duruşunu vurgulayarak Rus halkına taziye mesajı iletti. Ayrıca, yaşamını yitirenler için başsağlığı, yaralılara da acil şifa dileklerini iletti. Görüşmede, bölgedeki çatışmaların sona erdirilmesi için mücadele edileceği de belirtildi.

BENZER HABER