DOLAR 34.08 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,833.58 ₺
BTC 61,821.66 $
ETH 2,384.89 $
BİST 9,975.61

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesinde Devlet ve Hükümet Başkanlarıyla Toplu Fotoğraf Çektirdi

Dünya 6
Yayınlama: 10 Temmuz 2024 Çarşamba 09:58 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Andrew W. Mellon Auditorium'da düzenlenen NATO'nun 75. yılı anma etkinliğinde, zirveye katılan devlet ve hükümet başkanlarıyla toplu fotoğraf çektirdi. Programda, tarihteki önemli olaylara ilişkin videolar da gösterildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesinde Devlet ve Hükümet Başkanlarıyla Toplu Fotoğraf Çektirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ziyareti kapsamında gerçekleşen NATO Zirvesi'nde devlet ve hükümet başkanlarıyla anlamlı bir fotoğraf karesine imza attı. Zirvede tarihteki önemli olaylara dair videoların da ekrana yansıtıldığı etkinlik heyecan yarattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği ABD'nin başkenti Washington'daki temasları kapsamında NATO'nun 75. Yılı Anma Etkinliğine katıldı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO’nun 75. Yılı Anma Etkinliğine katıldı

İletişim Başkanlığı'ndan aktarılan habere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Andrew W. Mellon Auditorium'da düzenlenen NATO'nun 75. Yılı Anma Etkinliğinde, zirveye katılan devlet ve hükûmet başkanlarıyla toplu fotoğraf çektirdi.

Programda, İkinci Dünya Savaşı, NATO'nun kuruluşu, Bosna Savaşı, Kırım'ın ilhakı ve Rusya-Ukrayna Savaşı gibi farklı olaylara ilişkin görüntülerin yer aldığı video gösterildi.

Etkinlikte, ABD Başkan Joe Biden ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg açılış konuşması yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO'nun 75. Yılı Anma Etkinliği kapsamında ABD'nin başkenti Washington'da devlet ve hükümet başkanları ile bir araya geldi. Toplu fotoğraf çekimi ile zirvenin önemine vurgu yapan Erdoğan, etkinlikte tarihi anlara tanıklık etti. Programda, İkinci Dünya Savaşı, NATO'nun kuruluşu, Bosna Savaşı, Kırım'ın ilhakı ve Rusya-Ukrayna Savaşı gibi olaylara dair videolar gösterilerek katılımcılara görsel bir şölen sunuldu.

BENZER HABER