DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.13 ₺
STERLIN 45.43 ₺
G.ALTIN 2,845.75 ₺
BTC 63,030.28 $
ETH 2,454.24 $
BİST 9,975.61

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nu Unutmadı

Gündem 6
Yayınlama: 25 Mart 2024 Pazartesi 14:08 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefatının 15'inci yılında anma mesajı yayınladı. Erdoğan, Yazıcıoğlu'nu cesareti, yiğitliği, dava adamlığı ve millî iradeye olan sadakatiyle ölüm yıldönümünde rahmetle andı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nu Unutmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dava adamı Muhsin Yazıcıoğlu'nu ölüm yıldönümünde anarak duygusal bir paylaşım yaptı. Yazıcıoğlu'nun cesareti ve vatanseverliği unutulmuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefatının 15'inci yılında andı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 15'inci yılı dolayısıyla yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Vefatının 15'inci yıl dönümünde Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimi rahmetle yâd ediyorum. Merhum Yazıcıoğlu'nu her zaman cesaretiyle, yiğitliğiyle, dava adamlığıyla ve millî irade yanındaki sarsılmaz duruşuyla hatırlayacağız. Ruhu şad, mekânı cennet olsun."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 15. yıl dönümünde yaptığı duygusal paylaşımla Yazıcıoğlu'nun anısını canlı tuttu. Erdoğan'ın, Yazıcıoğlu'nu cesaret, yiğitlik, vatanseverlik ve millî iradeye olan sadakatiyle hatırladığını ifade ettiği paylaşımı sosyal medyada geniş yankı buldu. Yazıcıoğlu'nun vefatının üzerinden geçen 15 yıla rağmen onun izleri hala taze ve unutulmaz nitelikte.

BENZER HABER