DOLAR 34.18 ₺
EURO 38.19 ₺
STERLIN 45.81 ₺
G.ALTIN 2,928.50 ₺
BTC 65,138.80 $
ETH 2,631.34 $
BİST 9,750.42

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığında Savunma Sanayii İcra Komitesi Beştepe'de Toplandı

Gündem 7
Yayınlama: 6 Ağustos 2024 Salı 15:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Savunma Sanayii İcra Komitesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde toplandı. 7 aylık aranın ardından gerçekleşen toplantıda Türkiye'nin savunma sanayii alanındaki başarı ve hedeflerine ilişkin genel değerlendirme yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığında Savunma Sanayii İcra Komitesi Beştepe'de Toplandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Savunma Sanayii İcra Komitesi toplantısı Beştepe'de gündemi sarsacak kararlar alındı. Türkiye'nin savunma sanayindeki gelişmeleri ve hedefleri üzerine yapılan genel değerlendirme, dikkatleri üzerine çekti.

Savunma Sanayii İcra Komitesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde toplandı.

ANKARA (İGFA) - Savunma Sanayii İcra Komitesi, 7 aylık aranın ardından Beştepe'de toplandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği toplantıda Türkiye'nin savunma sanayii alanındaki başarı ve hedeflerine ilişkin genel değerlendirme yapılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği Savunma Sanayii İcra Komitesi toplantısı, Türkiye'nin savunma sanayii alanındaki stratejik hedeflerinin ele alındığı önemli bir buluşmaydı. Toplantıda, Türkiye'nin savunma sanayisindeki ulusal üretim ve teknolojik ilerlemeler gözden geçirilirken, geleceğe dönük planlar da masaya yatırıldı. Ülkenin milli savunma sanayindeki başarılı adımları ve uluslararası alandaki rekabet gücü üzerine yapılan değerlendirmeler, Türkiye'nin savunma sanayisi alanındaki yükselişini bir kez daha gözler önüne serdi.

BENZER HABER