18 Mart 2025 Salı
DOLAR 36.66 ₺
EURO 40.09 ₺
STERLIN 47.66 ₺
G.ALTIN 3,535.93 ₺
BTC 83,347.86 $
ETH 1,908.09 $
BİST 10,862.14

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2026'da refah kaybı telafi edilecek

Gündem 14
Yayınlama: 17 Mart 2025 Pazartesi 20:07 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, MKYK Üyeleri ile İftar Programı'nda ekonomide yaşanan sıkıntılara kalıcı çözümler getirecek programın başarılı olduğunu belirterek, önümüzdeki yıldan itibaren sabit ve dar gelirli vatandaşların refah kaybını telafi edeceklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2026'da refah kaybı telafi edilecek
ads

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı olarak 2026 yılına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'de ekonomide yaşanan sıkıntıları çözecek programlar hakkında bilgi verdi ve sabit ve dar gelirli vatandaşların refah kaybının telafi edileceğini duyurdu. Detaylar haberimizde.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, MKYK Üyeleri ile İftar Programı'nda yaptığı konuşmada, ekonomide bir süredir yaşanan sıkıntılara kalıcı çözümler getirecek programı başarıyla uyguladıklarına dikkati çekerek, önümüzdeki yıldan itibaren sabit ve dar gelirli vatandaşlarımızın yaşadığı refah kaybını telafi edilecek ciddi adımlar atılacağını kaydetti.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi’nde düzenlenen “AK Parti Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, MKYK Üyeleri ile İftar Programı”na katılarak bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, Türkiye'deki hiçbir kesimin ne kökeni ne inancı ne mezhebi ne de meşrebi sebebiyle ötekileştirilmediği bir iklimi tesis ettiklerinin altını çizdi.

"TÜM DÜNYADA GÖNÜLLERE GİRİYORUZ"

28 Şubat döneminde olduğu gibi, azgın azınlığın sessiz çoğunluğa hayat tarzı dayattığı baskıcı günlere son verdiklerini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhur İttifakı olarak eş güdüm içinde yürüttüğümüz ‘terörsüz Türkiye’ girişimimiz ile Türkiye’nin kırk yılına, on binlerce canına, yüzlerce milyar dolarlık kaynağına mal olan bir musibetin çözümü için cesur bir adım attık. Aynı şekilde bölgemizi içten içe kemiren bir virüs olan mezhepçilik fitnesini ülkemize bulaştırma gayretlerini de boşa düşürdük. İnsanı, merhameti, vicdanı, adaleti, hakkaniyeti esas alan politikalarımızla, bölgemiz başta olmak üzere tüm dünyada gönüllere giriyoruz. Ekonomide bir süredir yaşanan sıkıntılara kalıcı çözümler getirecek bir programı başarıyla uyguluyoruz. Bu yılı da disiplinli bir şekilde geçirdikten sonra önümüzdeki seneden itibaren bilhassa sabit ve dar gelirli vatandaşlarımızın yaşadığı refah kaybını telafi edecek ciddi adımlar atmaya başlayacağız” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve MKYK Üyeleri ile gerçekleştirdiği iftar programında yaptığı konuşmada Türkiye'nin ekonomik geleceği hakkında önemli adımların atılacağını vurguladı. 2026 yılından itibaren sabit ve dar gelirli vatandaşların yaşadığı refah kaybını telafi edecek programların uygulanacağını belirtti. Bu açıklamalarla birlikte ülkenin geleceğine dair umutlu bir bakış açısı sunuldu.

İlk Yorumu Sen Yaz
code