DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.34 ₺
G.ALTIN 2,841.32 ₺
BTC 61,803.89 $
ETH 2,384.20 $
BİST 9,975.61

Cumhur İttifakı Adayı Tutuş, İzmit Kararı İçin Hazır

SiyasetYerelKocaeli 8
Yayınlama: 30 Mart 2024 Cumartesi 14:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Cumhur İttifakı İzmit Belediyesi Başkan Adayı Muharrem Tutuş, Yenidoğan Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların beklentilerini dinleyen Tutuş, 31 Mart için İzmit'in kararını verdiğini belirtti. Hizmet ve proje taleplerini karşılayacaklarını vurgulayan Tutuş, kalıcı eserler ve çözümler üreteceklerini söyledi.

Cumhur İttifakı Adayı Tutuş, İzmit Kararı İçin Hazır

Cumhur İttifakı adayı Muharrem Tutuş, İzmit'te büyük bir heyecan yarattı! Yenidoğan Mahallesi'nde yapılan buluşmada, vatandaşlar Tutuş'a destek verdi ve kararlarını 31 Mart için verdiklerini açıkladılar. Tutuş'un vaatleri ve vizyonu merak konusu!

Cumhur İttifakı İzmit Belediyesi Başkan Adayı Muharrem Tutuş, Yenidoğan Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

KOCAELİ (İGFA) - Cumhur İttifakı İzmit Belediyesi Başkan Adayı Muharrem Tutuş, Yenidoğan Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün de eşlik ettiği programlarda vatandaşlar ile sohbet eden Tutuş, “Ben, İzmit'imizde artık şunu net bir şekilde görüyorum; 31 Mart için İzmit kararını vermiştir. Yenidoğan da kararını vermiş.

VATANDAŞ HİZMET VE PROJE İSTİYOR

Vatandaşlarım İzmit'in, Yenidoğan'ın her sokağına hizmet istiyor, proje istiyor. İnşallah biz bu hizmetleri de projeleri de şehrimize kazandıracağız. Hiç kimse bizim nezdimizde ayrımcılığa maruz kalmamıştır, kalmayacaktır.

KALICI ESERLER ÜRETECEĞİZ

Belediye başkanına ne için oy verilir? "Eser üretsin, hizmet getirsin, yatırım yapsın, sorunları çözsün." Evet; bizim tek gündemimiz İzmit, mesaimizin tamamı İzmit'imizin her mahallesinde her sokağında, hanesinde geçecek. İzmit'de istişareyi, ortak aklı merkeze alacağız. İzmit'de göz boyamayacağız, gerçek anlamda kalıcı eserler üreterek hizmet edeceğiz. "dedi

Cumhur İttifakı adayı Muharrem Tutuş, İzmit seçmeninin kararını Yenidoğan Mahallesi'nde aldı. Vatandaşların taleplerini dinleyen Tutuş, hizmet ve projelerle İzmit'e değer katacağını belirtti. Kalıcı eserler ve çözümler üzerine odaklanacaklarını vurgulayan Tutuş, 31 Mart seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

BENZER HABER