DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,863.38 ₺
BTC 62,987.60 $
ETH 2,452.58 $
BİST 9,959.84

CHP’li Beyzade Kayabaşı, Emeğin Yanında ve Geçinemiyoruz Mitingine Davet Ediyor

Siyaset 11
Yayınlama: 28 Haziran 2024 Cuma 13:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, emeğin krizden en çok etkilendiğini belirterek, tüm emekçileri 30 Haziran Pazar günü Gebze’de gerçekleşecek Geçinemiyoruz Mitingi'ne davet etti. Kayabaşı, asgari ücret ve emekli maaşlarının yetersizliğine dikkat çekerek, vatandaşların sesine ses olmaya devam ettiklerini ifade etti.

CHP’li Beyzade Kayabaşı, Emeğin Yanında ve Geçinemiyoruz Mitingine Davet Ediyor

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, ekonomik krizin vurduğu emekçiler için önemli bir çağrıda bulunuyor. 30 Haziran Pazar günü Gebze’de düzenlenecek Geçinemiyoruz Mitingi'ne davet edilen tüm emekçiler, seslerini duyurmak için bir araya geliyor. Mitinge katılacak olan genel başkan ve partililer, asgari ücret ve emekli maaşlarına yönelik önemli mesajlar verecek.

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, alın teriyle kazandığı parayla tüm emekçileri 30 Haziran Pazar günü, emeğin başkenti Kocaeli Gebze’de düzenleyecekleri Geçinemiyoruz Mitingi’ne davet etti.

İSTANBUL (İGFA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, ekonomik krizin faturasının emeği ile geçinenlere kesildiğini söyledi.
Asgari ücretin ve emekli maaşlarının açlık sınırının altında kaldığını ifade eden Başkan Kayabaşı, “İktidar asgari ücrete temmuz ayında ara zam yapılmayacağını açıkladı. ‘Asgari ücrete zam olmayacak’ diyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat, 144 bin 362 lira olan kendi maaşına 29 bin lira zam alacak. ‘Tok açın halinden anlamaz’ durumunda olan iktidar mensupları vatandaşımızın yaşadığı kriz anlamak bir yana yeni vergilerle yeni zamlar yüklüyor” dedi.

CHP VATANDAŞIN SESİ OLMAYA DEVAM EDİYOR
Cumhuriyet Halk Partisi’nin vatandaşın sesi olmaya devam ettiğini vurgulayan Başkan Kayabaşı, şöyle devam etti: “30 Haziran Pazar günü, emeğin başkenti Gebze’de asgari ücrete zam için, emekli maaşları için, çiftçinin, emekçinin hakkı için hep birlikte Geçinemiyoruz Mitingi yapacağız. Pazar günü Gebze Mevlana Mahallesi Kapalı Pazar Yeri'nde saat 17.00'de, genel başkanımız Özgür Özel'in katılacağı ‘Geçinemiyoruz Mitingi'ne tüm emekçileri davet ediyoruz.”

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, toplumun en alt kesimlerinde yer alan emekçilerin sesine kulak vermeye devam ediyor. Krizin en yoğun hissedildiği dönemde, emeğin ve adaletin yanında olan CHP, Geçinemiyoruz Mitingi ile sesini duyurmayı hedefliyor. 30 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan mitinge tüm emekçiler davetli. Asgari ücret, emekli maaşları ve halkın temel hakları için mücadele eden CHP, vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarına devam ediyor.

BENZER HABER