DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.14 ₺
STERLIN 45.47 ₺
G.ALTIN 2,875.54 ₺
BTC 62,978.93 $
ETH 2,452.24 $
BİST 9,900.25

CHP İpsala Gençlik Kolları Seçimi Heyecanı Başlıyor

SiyasetYerelEdirne 10
Yayınlama: 9 Ağustos 2024 Cuma 13:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

CHP İpsala Gençlik Kolları, yarın yapılacak genel kurul ile yeni başkanını seçmeye hazırlanıyor. Aday adayı İlgi Durmaz, 10 Ağustos'ta gerçekleşecek kongrede adaylığını açıkladı ve gençlik kollarını geleceğe taşımak için mücadele edeceğini belirtti.

CHP İpsala Gençlik Kolları Seçimi Heyecanı Başlıyor

CHP İpsala Gençlik Kolları, yarın yapılacak genel kurul ile yeni başkanını seçecek! Aday adayı İlgi Durmaz 10 Ağustos'ta yapılacak kongrede adaylığını açıkladı. Partinin geleceği için heyecanlı bekleyiş başladı.

CHP İpsala Gençlik Kolları’nın 10 Ağustos’ta yapılacak Gençlik Kolları Başkanlığı’na İlgi Durmaz adaylığını açıkladı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Durmaz 10 Ağustos Cumartesi günü yapılacak genel kurulunda aday olacağını açıklayarak şunları söyledi.; “Türkiye Cumhuriyeti'mizin ve Cumhuriyet Halk Partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Gençler Gelecek Sizin Eseriniz Olacaktır." sözleri ışığında partimizi geleceğe hazırlamak, iktidara taşımak için İpsala İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına adayım.10 Ağustos Cumartesi günü İlçe Başkanlığımızda yapılacak olan kongremizde tüm gençlerimizden destek bekliyorum.”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İpsala Gençlik Kolları, yarın gerçekleşecek genel kurul ile yeni başkanını seçmek için gün sayıyor. Aday adayı İlgi Durmaz, 10 Ağustos Cumartesi günü yapılacak kongrede aday olacağını açıklayarak gençlik kollarını geleceğe taşımak için kararlılığını vurguladı. Gençlik kollarındaki seçim heyecanı, partinin geleceği üzerinde büyük etkiye sahip olacak.

BENZER HABER