DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.16 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,869.44 ₺
BTC 62,984.28 $
ETH 2,452.45 $
BİST 9,922.08

CHP Balıkesir İl Teşkilatları Bayramlaşma Töreninde Buluştu

SiyasetYerelBalıkesir 8
Yayınlama: 11 Nisan 2024 Perşembe 08:21 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl örgütü tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin de katıldı. Ergin, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, Ramazan Bayramı'nın kutlu olması temennisinde bulundu.

CHP Balıkesir İl Teşkilatları Bayramlaşma Töreninde Buluştu

CHP Balıkesir İl Teşkilatları, özel bir bayramlaşma töreninde buluştu. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin'in katılımıyla renklenen etkinlik, birlik ve beraberlik mesajlarıyla dolu geçti.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP,) Balıkesir İl örgütünce düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

BALIKESİR (İGFA) - CHP Balıkesir İl Başkanlığı'nın bayramlaşmasına; Yurtiçi ve Yurtdışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ensa r Aytekin,  Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı,  Balikesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Balıkesir  CHP'li ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin,  "Birlik ve beraberliğimizin daim olduğu, bereket, huzur ve dayanışma içinde geçireceğimiz nice bayramlar diliyorum. Ramazan Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl örgütü, düzenlediği bayramlaşma töreninde partilileri bir araya getirdi. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin'in katılımıyla daha da anlamlı hale gelen etkinlikte, birlik ve dayanışma vurgusu ön plana çıktı. Ergin, birlik ve beraberlik mesajları verirken, Ramazan Bayramı'nın coşkusunu yaşadıklarını ifade etti.

BENZER HABER