DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.39 ₺
G.ALTIN 2,859.13 ₺
BTC 62,983.91 $
ETH 2,452.43 $
BİST 9,964.58

Çayırova’da Restoran Denetimleri Devam Ediyor

GündemYerelKocaeli 8
Yayınlama: 30 Temmuz 2024 Salı 16:11 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kocaeli İl Ticaret Müdürlüğü ile Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde restoran, kafe ve pastanelerde fiyat, etiket ve menü kontrolü gerçekleştirdi. Denetimlerde Fiyat Etiketi Yönetmeliği uyarınca kafe önünde fiyat etiketi zorunluluğu kontrol edilirken, raf etiket fiyatları ile menü ve kasa fiyatları da karşılaştırıldı.

Çayırova’da Restoran Denetimleri Devam Ediyor

Çayırova’da Kocaeli İl Ticaret Müdürlüğü ve Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından restoran denetimleri gerçekleştirildi. Fiyat, etiket ve menü kontrolü yapılan işletmelerde tüketici hakları korunmaya devam ediyor. Denetimlerin düzenli bir şekilde devam edeceği belirtilirken, Çayırova sakinleri gelişmeleri 0 (535) 665 40 40 numaralı Whatsapp Çözüm Hattı’na bildirebilir.

Kocaeli İl Ticaret Müdürlüğü ile Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, ilçe genelindeki restoran, kafe ve pastanelerde fiyat, etiket ve menü fiyat kontrolü gerçekleştirdi.

KOCAELİ (İGFA) -  Çayırova’daki ilçe sakinlerinin tüketici haklarını korumak adına 7/24 esasıyla çalışmalarına devam eden Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimlerini sürdürüyor.

Kocaeli İl Ticaret Müdürlüğü ile Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki restoran, kafe ve pastaneleri denetledi. Gerçekleştirilen denetimler kapsamında, Ticaret Bakanlığı'nın Fiyat Etiketi Yönetmeliği kapsamında getirdiği kafe önünde fiyat etiketi olma zorunluluğu denetlendi. Ayrıca restoran, kafe ve pastanelerde raf etiket fiyatları ile menü fiyatları ile kasa fiyatları da karşılaştırıldı.

Kocaeli İl Ticaret Müdürlüğü ile Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince düzenli aralıklarla gerçekleştirilen denetimler sayesinde, hem Çayırovalı tüketicilerin şikayetlerine konu olan yerler denetlenmiş oluyor hem de ilçe sakinlerinin tüketici hakları korunmuş oluyor. Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada denetimlerin düzenli olarak devam edeceği belirtilirken, ilçe sakinlerinin şikayetlerini belediyenin 0 (535) 665 40 40 numaralı Whatsapp Çözüm Hattı’na bildirmelerini istedi.

Çayırova’da tüketici haklarının korunması adına gerçekleştirilen denetimlerde restoran, kafe ve pastanelerdeki fiyat, etiket ve menü kontrolü ön planda. Kocaeli İl Ticaret Müdürlüğü ve Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen denetimler, tüketicilerin şikayetlerini en aza indirerek adil ticaret standartlarına uyumu sağlıyor. Çayırova sakinleri de şikayetlerini 0 (535) 665 40 40 numaralı Whatsapp Çözüm Hattı’na ulaşarak bildirebilirler.

BENZER HABER