DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.16 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,869.44 ₺
BTC 62,984.28 $
ETH 2,452.45 $
BİST 9,922.08

Çayırova'da Milli Maç Heyecanı Dev Ekranda! Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya Maçı Coşkusu Çayırova'da Şölen Olacak

GündemYerelKocaeli 9
Yayınlama: 1 Temmuz 2024 Pazartesi 14:38 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Çayırova Belediyesi, Euro 2024’te son 16’da mücadele edecek Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya maçını dev ekranda yayınlayarak, tüm Çayırovalıları milli coşkuya davet ediyor. Genç yıldızlarla dolu Ay-Yıldızlı Millilerin hedefi çeyrek finale yükselmek. Maç heyecanı ve destek şöleni 2 Temmuz Salı günü saat 22.00'da Çayırova Belediyesi önünde yaşanacak.

Çayırova'da Milli Maç Heyecanı Dev Ekranda! Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya Maçı Coşkusu Çayırova'da Şölen Olacak

Çayırova Belediyesi, Avusturya ile oynayacak olan Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın maç heyecanını dev ekranda Çayırovalılara yaşatacak. Genç ve yıldız oyuncularla güçlenen milli takımın taraftarları, maçın heyecanını birlikte hissedecek. Çayırova'nın herkesi dev ekranda milli coşkuya davet ediyoruz!

Euro 2024’te yoluna devam eden Türkiye A Milli Futbol Takımı’mızın son 16’da Avusturya ile karşılaşacağı müsabakanın heyecanı, kurulacak dev ekranla Çayırova’da yaşanacak.

KOCAELİ (İGFA) - Çayırova Belediyesi, kuracağı dev ekranla milli maç coşkusunu Çayırova’da yaşatacak. Euro 2024’te gruptan çıkarak son 16’ya kalan Türkiye A Milli Futbol Takımı’mız, Avusturya’yla mücadele edecek. Arda Güler, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz, Ferdi Kadıoğlu gibi genç ve yıldız isimlerin yer aldığı Ay Yıldızlı Milliler, zorlu rakibi Avusturya’yla oynayacak. Maçı kazanarak, turnuvada çeyrek finale çıkmayı hedefleyen Ay-Yıldızlı milli takımımızın 2 Temmuz Salı saat 22.00’da oynayacağı müsabakanın heyecanı Çayırova’da yaşanacak.

BELEDİYE ÖNÜNE EKRAN KURULACAK

Yarın(2 Temmuz Salı) saat 22.00’da oynanacak müsabaka için Çayırova Belediyesi önüne dev ekran kurulacak ve tüm Çayırovalılar milli coşku için bir araya gelip, Ay-Yıldızlıların gollerine hep birlikte sevinecek. Çayırova Belediyesi önünde kurulacak dev ekranla yaşanacak milli coşku için Çayırova Belediyesi tüm Çayırovalıları bu heyecana ortak olmaya ve Ay-Yıldızlı A Milli Futbol Takımı’mızın galibiyet sevincini hep beraber yaşamaya davet etti.

Çayırova'da futbol heyecanı doruğa çıkıyor! Çayırova Belediyesi'nin düzenlediği dev ekran etkinliği ile Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya maçı coşkusu herkes için unutulmaz bir deneyim olacak. Çayırovalılar, Genç ve yıldız futbolcularla dolu milli takımın maçına taraftarlık yapacak, destek olacak ve galibiyet sevincini birlikte yaşayacaklar. 2 Temmuz Salı akşamı Çayırova Belediyesi önünde olacak futbol heyecanına herkes davetlidir!

BENZER HABER