DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.50 ₺
G.ALTIN 2,878.50 ₺
BTC 62,972.65 $
ETH 2,452.00 $
BİST 9,900.25

Çayırova Sevgi Evleri'nin aracı belediye garajında yenilendi

GündemYerelKocaeli 7
Yayınlama: 24 Temmuz 2024 Çarşamba 09:44 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Çayırova Belediyesi, Sevgi Evleri’ne ait eskiyen aracı baştan sona yeniledi. Aracın kaynak işlemleri, boyama işlemleri ve iç döşeme yenileme çalışmaları titizlikle tamamlandı.

Çayırova Sevgi Evleri'nin aracı belediye garajında yenilendi

Çayırova Belediyesi, Sevgi Evleri’ne ait eskiyen aracı belediye garajında yenileyerek ilçenin görüntüsüne modern bir dokunuş yaptı. Titizlikle gerçekleştirilen yenileme çalışmaları, aracın kaynak işlemleri, boyama işlemleri ve iç döşeme yenilemesiyle aracın adeta yeniden doğuşunu sağladı. Yepyeni bir görünüme kavuşan araç, mahalle sakinleri ve personel tarafından büyük beğeni topladı.

Çayırova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Çayırova Sevgi Evleri’ne ait ve eskiyen aracı belediye garajında gerçekleştirdiği titiz çalışmayla yeniledi.

KOCAELİ (İGFA) - Çayırova Belediyesi, ilçede bulunan Çayırova Sevgi Evleri’nin eskiyen aracını baştan sona yeniledi. Yaklaşık bir buçuk ay önce yenilenmek ve tekrar kullanılabilir hale getirmek üzere Sevgi Evleri’nden teslim alınan Ford Transit model araç, ilk olarak temizliği yapıldıktan sonra, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Çayırova Belediyesi Garajı’ndaki kaynak atölyesine alındı. Burada aracın çürüyen yerleri kaynakla yenilendi ve araç boyama işlemleri için boyahaneye gönderildi. Boyahanede astar ve dış cephe boyaları titizlikle yapılan aracın, paslanan jantları da yenilendi.

BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

Son olarak deforme olan iç döşemenin de komple yenilenmesiyle yepyeni bir görünüme kavuşan araç, elektrik bakımları ve motor temizliği yapıldıktan sonra Çayırova Sevgi Evleri Müdürü Abdullah Örtlek’e Çayırova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hıdır Durmaz tarafından teslim edildi. Örtlek, yenileme çalışması gerçekleştiren araç için Çayırova Belediyesi’ne ve yenileme çalışmasında emeği geçen tüm Çayırova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personellerine teşekkürlerini iletti.

Çayırova Belediyesi, Sevgi Evleri aracının yenilenmesi sayesinde ilçenin sosyal hizmetlere verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Titizlik ve özenle gerçekleştirilen yenileme çalışmaları sonucunda, araç tamamen modern ve kullanışlı hale getirildi. Belediye tarafından yapılan bu önemli yatırım, vatandaşların güvenli ve konforlu bir şekilde hizmet almasını sağlayacak.

BENZER HABER