DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.39 ₺
G.ALTIN 2,859.13 ₺
BTC 62,983.91 $
ETH 2,452.43 $
BİST 9,964.58

Çayırova Belediyesi Yeni Bebek Sahiplerine Destek İçin 'Hoş Geldin Bebek Seti' Sunuyor

YaşamYerelKocaeli 15
Yayınlama: 9 Temmuz 2024 Salı 14:20 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede yeni bebek sahibi olan ailelere destek amaçlı ‘Hoş Geldin Bebek Seti’ hediye ediyor. Set, bebeğin yenidoğan ve erken yaş ihtiyaçlarını karşılayacak ürünlerle dolu. Aileler, seti alarak Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve belediyeye teşekkürlerini sunuyor.

Çayırova Belediyesi Yeni Bebek Sahiplerine Destek İçin 'Hoş Geldin Bebek Seti' Sunuyor

Çayırova Belediyesi'nden Yeni Bebek Sahiplerine Muhteşem Destek! 'Hoş Geldin Bebek Seti' ile Yenidoğanlar İçin Özel Hazırlanan Set Ailelerin Yüzünü Güldürüyor. Belediye Başkanı ve Ekibe Teşekkür Yağmuru Başladı!

Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede yeni bebek sahibi olan ailelere destek amaçlı ‘Hoş Geldin Bebek Seti’ hediye ediyor.

KOCAELİ (İGFA) -  Çayırovalıların doğumundan ölümüne kadar her an destek olmaya özen gösteren Çayırova Belediyesi, ilçenin en minik vatandaşlarını da unutmuyor.

Yeni bebek sahibi olan ailelere destek olmak amacıyla özel bir paket hazırlayan Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, belediyeyle iletişime geçen ve yeni doğum yapan ailelere destek olmak amacıyla ‘Hoş Geldin Bebek Seti’ni ailelere takdim ediyor. Bebeğin yenidoğan ve erken yaştaki ihtiyaçlarına yönelik verilen setle ailelere bu yolculukta da destek sağlanmış oluyor.

BİRÇOK İHTİYACI KARŞILAYACAK ÜRÜNLER

Çayırova Belediyesi’ne talep oluşturan ailelere iletilen ‘Hoş Geldin Bebek Seti’nde, birçok ihtiyacı karşılayacak ürünler yer alıyor. Battaniye seti, zıbın seti, ateş ölçer, biberon, ıslak mendil, bebek bezi ve bebek kıyafetlerinin yer aldığı set, talepler üzerine özenle hazırlanıyor ve Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ailelere teslim ediliyor. Hoş Geldin Bebek Seti’ni teslim alan aileler ise kendilerine destek olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye ve Çayırova Belediyesi’ne teşekkürlerini iletiyor.

Çayırova Belediyesi, doğumdan ölüme kadar her an yanında olan destek politikasını yeni doğan bebeklere de yansıtarak desteklerini sürdürüyor. Ekipler, 'Hoş Geldin Bebek Seti' ile ailelerin yenidoğan dönemine kolay adaptasyonunu sağlıyor. Setin içeriği ihtiyaçlara göre özenle seçilerek hazırlanıyor ve ailelere sunuluyor. Belediye Başkanı ve ekibinin bu anlamlı jesti, hem ailelerin yükünü hafifletiyor hem de topluma duyulan sorumluluğun bir göstergesi oluyor.

BENZER HABER