DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.17 ₺
STERLIN 45.48 ₺
G.ALTIN 2,849.10 ₺
BTC 63,022.33 $
ETH 2,453.93 $
BİST 9,975.61

Çayırova Belediye Başkanı Çiftçi'ye Hayırlı Olsun Ziyareti Sürüyor

GündemYerelKocaeli 6
Yayınlama: 16 Nisan 2024 Salı 16:57 Kaynak: İGF Haber Ajansı

KOCAELİ (İGFA) - 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yeni döneminde Çayırovalıların ziyaretleriyle karşılanıyor. Çiftçi, ilçe sakinlerini makamında ağırlayarak onların hayırlı olsun temennilerini dinliyor ve şehri birlikte yönetme kararlılığını vurguluyor.

Çayırova Belediye Başkanı Çiftçi'ye Hayırlı Olsun Ziyareti Sürüyor

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, misafirlerini makamında ağırlayarak yeni döneminde vatandaşlarla bir araya geliyor. Çayırovalıların destek ve güvenini önemseyen Çiftçi, şehri birlikte yönetme sözü veriyor.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Çayırovalıların teveccühü ile yeni dönemde göreve devam eden Çiftçi, ilçe sakinlerini makamında ağırladı.

KOCAELİ (İGFA) - 31 Mart Yerel Seçimleri’nin akabinde Çayırova’da iki dönem üst üste belediye başkanı seçilen ilk isim olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Başkan Çiftçi’ye kent protokolünün yanı sıra, ilçe sakinleri de hayırlı olsun temennilerini iletmek üzere ziyaret gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Çayırovalı hemşehrilerini makamında ağırlayan Başkan Çiftçi, ilçe sakinleriyle bir araya gelip sohbet ediyor ve taleplerini dinliyor. Çayırovalıların ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri hakkında açıklamalarda bulunan Çiftçi, şunları dile getirdi;

“ŞEHRİMİZİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

“Gönül belediyeciliğinde halkımızın desteği ve güveni önceliğimiz. Hemşehrilerimizin fikirleri ve önerileriyle hizmetlerimize yenilerini ekleyeceğiz, şehrimizi hep birlikte yönetmeye devam edeceğiz.” Başkan Çiftçi, ziyaretler kapsamında kendisine hayırlı olsun temennilerini ileten Çayırovalılarla da hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ziyaretler sırasında ilçe sakinlerine hizmetlerine yönelik fikirlerini ve önerilerini iletmeleri çağrısında bulunuyor. Hemşehrilerine karşı samimi bir yaklaşım sergileyen Çiftçi, şehrin gelişimi için iletişim ve işbirliği içinde olacaklarını vurguluyor. Çiftçi, yaptığı açıklamalarda şehri birlikte yönetmeye devam edeceklerini belirterek, şehrin geleceği için halkın desteğine güvendiğini ifade ediyor.

BENZER HABER