DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.40 ₺
G.ALTIN 2,868.21 ₺
BTC 62,979.48 $
ETH 2,452.26 $
BİST 9,917.84

BUSİAD'ın Bursa Vizyonu Doç. Dr. Halisçelik'e Anlatıldı

GündemYerelBursa 7
Yayınlama: 2 Ağustos 2024 Cuma 11:42 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik'i ziyaret ederek BUSİAD'ın 'Sanayi, tarım ve turizmle gelişen Bursa' vizyon çalışmasını sunumla aktardı. Sunum sırasında BUSİAD Başkanı Küçükkayalar, Doç. Dr. Halisçelik'in katkılarıyla vizyonun detaylarını açıklarken, zenginleşen sunumda Bursa'nın genelinde paydaşlık oluşturmanın hedeflendiği vurgulandı.

BUSİAD'ın Bursa Vizyonu Doç. Dr. Halisçelik'e Anlatıldı

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği'nin (BUSİAD) Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik'e yaptığı vizyon sunumu dikkat çekiyor. BUSİAD'ın 'Sanayi, tarım ve turizmle gelişen Bursa' hedefine ilişkin yapılan sunum, şehir genelinde paydaşlık oluşturmayı amaçlıyor.

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik’i ziyaret etti.

BURSA (İGFA) -  Ziyaret sırasında BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar Doç. Dr. Halisçelik’e BUSİAD’ın “Sanayi, tarım ve turizmle gelişen Bursa” vizyon çalışmasının sunumunu da gerçekleştirdi.

Doç. Dr. Halisçelik’in soruları ve katkılarıyla gerçekleşen ve yaklaşık 1.5 saati bulan sunumu BUSİAD Başkanı Küçükkayalar yaparken, Halisçelik, gelişen ifadesinin çok yerinde bir tanım olduğunu da kaydetti.

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Veda Girgin Eroğlu ve Tuncer Hatunoğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Lale Yıldız ve Genel Sekreter Erol Alakoç’un açıklamaları ile zenginleşen sunumun temel amacının tanımlanan vizyon çerçevesinde Bursa bütününde bir paydaşlığın oluşturulmasının olduğu belirtildi.

Sunumu Doç. Dr. Halisçelik’e veren BUSİAD Başkanı Küçükkayalar, Bursa Mutabakatı olarak adlandırdıkları 1/100000'lik Çevre Düzeni Planına katkı koymak için çıktıkları yolda Bursa’nın önemli bir kuruluşu olarak destek vermeye devam edeceklerini de söyledi.

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Ergül Halisçelik'i ziyaret ederek BUSİAD'ın 'Sanayi, tarım ve turizmle gelişen Bursa' vizyon çalışmasını sunumla aktardı. Sunum sırasında BUSİAD Başkanı Buğra Küçükkayalar'ın detaylı açıklamaları ve Doç. Dr. Halisçelik'in katkılarıyla gerçekleşen etkileyici sunumda, Bursa'nın gelecekteki gelişim hedefleri ele alındı. BUSİAD'ın 'Sanayi, tarım ve turizmle gelişen Bursa' vizyonuyla oluşturduğu stratejiler ve paydaşlık anlayışı, şehrin genel kalkınmasına önemli katkılar sağlayacak gibi görünüyor. BUSİAD ve Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yapılan sunumun, şehir için önemli bir kilometre taşı olabileceği belirtiliyor.

BENZER HABER