DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.45 ₺
G.ALTIN 2,868.23 ₺
BTC 62,984.65 $
ETH 2,452.46 $
BİST 9,937.75

Bursa'nın Gözde Mahallesi Akçalar Gelişimini Sürdürüyor

YaşamYerelBursa 5
Yayınlama: 9 Ağustos 2024 Cuma 13:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Akçalar Mahallesi, uzun süredir Bursa’nın gelişmekte olan mahallelerinden biri olma özelliğini sürdürüyor. Köyden semte evrilen mahalle, lüks konutlarla modern bir kimlik kazanıyor. Tarım, hayvancılık ve modern yaşamın buluştuğu Akçalar Mahallesi, Bursa'nın tercih edilen yerleşim bölgelerinden biri olma hedefini koruyor.

Bursa'nın Gözde Mahallesi Akçalar Gelişimini Sürdürüyor

Bursa'nın gelişen semti Akçalar, yeni konutlarla modern bir dokuya bürünüyor. Tarım ve hayvancılığın yanı sıra modern yaşamın izlerini taşıyan Akçalar Mahallesi, Bursa'nın gözde bölgesi olmayı sürdürüyor.

Akçalar Mahallesi, uzun süredir Bursa’nın gelişmekte olan mahallelerinden biri olma özelliğini sürdürüyor.

BURSA (İGFA) - Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Akçalar Mahallesi, Bursa’nın gelişmekte olan mahallelerinden biri olmaya devam ediyor.

Uzun süredir büyük bir değişimin yaşandığı ve köyden semte evrilme sürecinde olan mahalleye lüks konutlar inşa ediliyor.

Tarımın, hayvancılığın ve modernitenin bir arada bulunduğu Akçalar Mahallesi, Bursa’nın gözde yerleşim yerlerinden biri olmayı hedefliyor.

Bursa'nın gelişmekte olan bölgelerinden biri olan Akçalar Mahallesi, köklü bir değişim geçirerek lüks konutlarla semtin dokusunu yeniliyor. Hem doğal güzelliklerin hem de modern yaşamın tadını çıkaran Akçalar sakinleri, Bursa'nın en gözde yerleşim bölgelerinden birinde yaşamanın keyfini yaşıyor.

BENZER HABER