DOLAR 34.29 ₺
EURO 37.09 ₺
STERLIN 44.60 ₺
G.ALTIN 3,028.14 ₺
BTC 66,957.03 $
ETH 2,473.90 $
BİST 8,908.47

Bursa'nın Akçalar Mahallesi Futbol Turnuvalarına Ev Sahipliği Yapıyor

YaşamYerelBursa 13
Yayınlama: 9 Ağustos 2024 Cuma 15:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa'nın gelişmekte olan mahallelerinden Akçalar Mahallesi, 24 mahallenin katıldığı futbol turnuvasına ev sahipliği yapmaktadır. Mahalle, futbol sahası ve tribün imkanlarıyla spor alanında öne çıkmaktadır.

Bursa'nın Akçalar Mahallesi Futbol Turnuvalarına Ev Sahipliği Yapıyor

Bursa'nın Akçalar Mahallesi, 24 mahallenin katıldığı futbol turnuvalarına ev sahipliği yapıyor. Futbol sahası ve tribün imkanlarıyla dikkat çeken mahalle, sporseverlerin ilgi odağı haline gelmiştir. Akçalar Mahallesi'nin başarılı sporcuları, turnuvalarda mücadele ederek adlarından söz ettiriyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen mahalle, spor alanında yaptığı yatırımlarla takdir topluyor.

Bursa’nın gelişmekte olan mahallelerinden Akçalar Mahallesi, 24 mahallenin katıldığı futbol turnuvasına ev sahipliği yapıyor.

BURSA (İGFA) - Nilüfer ilçesine bağlı Akçalar mahallesi, Bursa’nın gelişen mahallelerinden biri olma özelliğini sürdürürken spor alanında da rakiplerine meydan okuyor.

Birçok branşta başarılı sporcuları bulunan Akçalar Mahallesi, futbol sahası ile de fark yaratıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Akçalar Mahallesi Futbol Sahası, 24 takımın katıldığı turnuvalara ev sahipliği yapıyor.  Sahada, taraftarların maçları izleyebilmeleri için tribün de bulunuyor.

Akçalar Mahallesi, spora ve futbola verdiği önemle Bursa'nın dikkat çeken mahallelerinden biridir. 24 takımın katıldığı futbol turnuvalarına ev sahipliği yapmak, mahallenin spor kültürünü ve birlikteliğini güçlendirmektedir. Bursa'nın sporda fark yaratan mahallesi Akçalar, gelecek turnuvalarla başarılarını sürdürmeyi hedefliyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code