DOLAR 34.29 ₺
EURO 37.09 ₺
STERLIN 44.60 ₺
G.ALTIN 3,028.14 ₺
BTC 66,532.37 $
ETH 2,437.76 $
BİST 8,908.47

Bursalılar Endişeli: Kuruyan Dere Kötü Koku Yayıyor

YaşamYerelBursa 4
Yayınlama: 15 Ağustos 2024 Perşembe 17:24 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı Gökdere'nin merkez bölgesinde sıcaklardan dolayı kuruyan bu dere kötü kokular yaymaya devam ediyor. Gökdere vatandaşlarının söylediklerine göre derenin içi ve etrafının kirlenmesi ile beraber etrafa yaydığı kokular kenti kaplamış durumda. Vatandaşlar, bilinçsizliğin yüksek seviyede olduğunu, kuruyan derenin içine ve etrafına atılan çöplerin yetkililer tarafından acil bir şekilde toparlamasını bekliyor.

Bursalılar Endişeli: Kuruyan Dere Kötü Koku Yayıyor

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı Gökdere'de yaşanan kuruyan dere ve yaydığı kötü koku, vatandaşların endişesini arttırıyor. Etrafa yayılan kokuların kent geneline ulaştığı belirtilirken, bölge sakinleri çöplerin hızla toplanmasını talep ediyor. Bilinçsizlik ve çevre kirliliği sorununa dikkat çeken vatandaşlar, yetkililerden acil çözüm bekliyor.

Bursa’nın Yıldırım ilçesine bağlı Gökdere’nin merkez bölgesinde sıcaklardan dolayı kuruyan bu dere kötü kokular yaymaya devam ediyor.

BURSA (İGFA) - Gökdere vatandaşlarının söylediklerine göre derenin içi ve etrafının kirlenmesi ile beraber etrafa yaydığı kokular kenti kaplamış durumda.

Vatandaşlar, bilinçsizliğin yüksek seviyede olduğunu, kuruyan derenin içine ve etrafına atılan çöplerin yetkililer tarafından acil bir şekilde toparlamasını bekliyor. 

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı Gökdere'de kuruyan dere ve artan kötü koku endişesi, çevre ve sağlık sorunlarını da beraberinde getiriyor. Vatandaşlar, çöplerin atılmaması ve derenin kirletilmemesi için bilinçlendirme çalışmaları çağrısında bulunuyor. Yetkililerin bu konuya duyarsız kalmaması ve kısa sürede çözüm üretmesi gerekiyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code