DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,840.69 ₺
BTC 61,799.17 $
ETH 2,384.02 $
BİST 9,975.61

Bursalılar, Avrupa Şampiyonası maçını dev ekranlarda coşkuyla takip etti

SporYerelBursa 10
Yayınlama: 23 Haziran 2024 Pazar 09:44 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin dört bir yanına kurulan dev ekranlarda, Bursalılar A Milli Futbol Takımımızın Portekiz maçını büyük bir heyecanla takip etti. Kent Meydanı, Mihraplı Parkı, Kumla İskele Meydanı ve Yıldırım Sağlık Parkı’nda toplanan yüzlerce vatandaş, Türk bayraklarıyla maç heyecanını yaşadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de vatandaşlarla birlikte maçı Yıldırım Sağlık Parkı’nda coşkuyla izledi.

Bursalılar, Avrupa Şampiyonası maçını dev ekranlarda coşkuyla takip etti

Bursalılar, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin dört farklı noktasına kurulan dev ekranlarda gerçekleşen Avrupa Şampiyonası maçını coşkuyla takip etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Yıldırım Sağlık Parkı'nda vatandaşlarla birlikte heyecan dolu anlara tanıklık etti. Türk bayraklarıyla süslenen alanlarda bir araya gelen Bursalılar, milli takımın mücadelesini omuz omuza destekledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin dört bir yanına kurulan dev ekranlarda, Bursalılar A Milli Futbol Takımımızın Portekiz maçını büyük bir heyecanla takip etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de maçı Yıldırım Sağlık Parkı’nda vatandaşlarla birlikte izledi.

BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 Avrupa Şampiyonası’ndaki maçlarını Bursalıların bir arada izleyebilmesi için kentin farklı noktalarına dev ekranlar kurdu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kent Meydanı, Mihraplı Parkı, Kumla İskele Meydanı ve Yıldırım Sağlık Parkı’nda hazırlanan alanlara akın eden yüzlerce vatandaş, ellerinde Türk bayrakları ile Portekiz maçının heyecanını yaşadı. Dakikalar öncesinden alanları dolduran Bursalılar, A Milli Takımın mücadelesini omuz omuza izledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Yıldırım Sağlık Parkı’nda yurttaşlarla birlikte Portekiz maçını büyük bir heyecanla takip etti.

Bursa’nın dört farklı noktasına dev ekran kurduklarını hatırlatan Başkan Mustafa Bozbey, A Milli Futbol Takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki maçlarını büyük bir zevkle izlediklerini belirtti. Başkan Bozbey, “Yıldırım ilçesinde mahalle sakinlerimizle beraber maçı izledik. Türkiye’nin Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ilk 16 arasına gireceğine inanıyorum” ded

Bursa sakinleri, Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in öncülüğünde EURO 2024 Avrupa Şampiyonası maçını birlikte izlemenin gururunu yaşadı. Kentin farklı noktalarında kurulan dev ekranlar, futbol tutkunlarını coşkulu bir şekilde bir araya getirirken, milli takımın mücadelesine ortak olma fırsatı sundu. Taraftarlar, milli takımın başarısına desteklerini gösterirken, birlik ve beraberlik duygularını da en üst seviyede yaşadılar.

BENZER HABER