DOLAR 34.47 ₺
EURO 37.29 ₺
STERLIN 44.94 ₺
G.ALTIN 2,994.53 ₺
BTC 67,710.12 $
ETH 2,614.94 $
BİST 8,793.61

Bursalı İş İnsanı Mahmut İşbilir'in Oğlu Ayaz'ın Görkemli Düğün Gecesi

MagazinYerelBursa 22
Yayınlama: 1 Temmuz 2024 Pazartesi 09:02 Kaynak: İGF Haber Ajansı

'İşbilir Un Güçbir Ekmek Fabrikası' sahibi iş insanı Mahmut İşbilir ve eşi Fatoş İşbilir'in oğulları Ayaz, unutulmaz bir düğünle erkekliğe adım attı. Podyum Davet'in düzenlediği tören, renkli ve coşkulu anlara sahne oldu. Davul Show, konukları büyülerken eğlence hiç dinmedi.

Bursalı İş İnsanı Mahmut İşbilir'in Oğlu Ayaz'ın Görkemli Düğün Gecesi

Bursalı genç ve başarılı iş insanı Mahmut İşbilir'in oğlu Ayaz'ın muhteşem düğün gecesi! İşbilir ailesinin unutulmaz sünnet töreninde neler yaşandı? Renkli detaylar ve görkemli anılar Podyum Davet'te sizleri bekliyor!

Bursalı genç ve başarılı iş insanı Mahmut işbilir ile eşi Fatoş İşbilir’in oğulları Ayaz, görkemli bir düğünle erkekliğe ilk adımını attı.

BURSA (İGFA) - İşbilir Un Güçbir Ekmek Fabrikası sahiplerinden iş insanı Mahmut İşbilir ve zarif eşi Fatoş Hanım, oğulları Ayaz'ın sünnet töreninde seçkin bir davetli topluluğunu ağırladı.

Wedding Planer Birgül Ay imzasını taşıyan Podyum Davet'teki düğün; renkli gürüntülere sahne oldu.

Piste ‘Zaffe Davul Show’ ekibi eşliğinde oğulları Ayaz ve kızları Azra ile birlikte çıkan Fatoş ve Mahmut İşbilir, konuklarını selamladı.

Eğlence ve coşkunun bir an olsun azalmadığı görkemli gecede konuklar gönüllerince eğlendi.

Bursalı iş insanı Mahmut İşbilir'in oğlu Ayaz ve gelin Azra'nın düğün töreni, unutulmaz anlara sahne oldu. Podyum Davet'in organizasyonuyla gerçekleştirilen görkemli gece, davetlileri eğlence ve coşkuyla buluşturdu. Zaffe Davul Show'un renk kattığı törende, Fatoş ve Mahmut İşbilir konuklarıyla birlikte en mutlu anlarını paylaştılar. Gecenin ilerleyen saatlerinde hala devam eden eğlence, herkesin yüzüne gülümseme getirdi.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code