DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,113.82 $
ETH 2,562.23 $
BİST 9,900.25

Bursa'da Yıldırım Caddesi'nde Motosiklet ve Araç Çarpıştı

GündemYerelBursa 8
Yayınlama: 9 Ağustos 2024 Cuma 10:08 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Yıldırım Caddesi'nde araç ile motosikletin çarpışmasıyla meydana gelen kaza, yol verme anlaşmazlığı nedeniyle gerçekleşti. Çarpmanın şiddetiyle savrulan motosiklet sürücüsü kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Olay yerine gelen polis ekipleri ve sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından yaralı sürücü hastaneye sevk edildi.

Bursa'da Yıldırım Caddesi'nde Motosiklet ve Araç Çarpıştı

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Yıldırım Caddesi'nde meydana gelen korkutan kaza, hafif yaralı bir motosiklet sürücüsünün şans eseri kurtulmasıyla sonuçlandı. Araç ile motosikletin çarpışmasıyla gerçekleşen kazada polis ve sağlık ekipleri de seferber oldu.

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Yıldırım Caddesi'nde bir araç motosiklete çarptı. Yol verme anlaşmazlığı yüzünden çıkan kazada çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu. motosiklet sürücüsü savrulurken, şans eseri hafif yaralandı.

BURSA (İGFA) - Bursa'nın Nilüfer ilçesi Yıldırım Caddesi'nde bir araç ve motosiklet çarpıştı. Kazanın yol verme anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı öğrenilirken, çapmanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü, şans eseri hafif yaralı halde kurtuldu. 

İhbar üzerine bölgeye intikal eden polis ve sağlık ekiplerinin olay yerinndeki ilk müdahalesinin ardından, yaralı sürücü hastaneye sevk edildi.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Yıldırım Caddesi'nde yaşanan kaza, trafikteki dikkatsizliğin acı bir sonucu oldu. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsünün hafif yaralı olarak kurtulması, trajedinin boyutlarını gözler önüne serdi. Yol verme anlaşmazlığı yüzünden yaşanan kaza, sürücülere daha dikkatli olma çağrısını bir kez daha hatırlattı.

BENZER HABER