DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.10 ₺
STERLIN 45.32 ₺
G.ALTIN 2,841.19 ₺
BTC 61,806.97 $
ETH 2,384.32 $
BİST 9,975.61

Bursa'da Sıcak Hava Nedeniyle Parklar Bomboş!

YaşamYerelBursa 5
Yayınlama: 5 Ağustos 2024 Pazartesi 15:52 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa'nın, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde yer alan Hüdavendigar Kent Parkı ve Dikkaldırım mahallesi sabah ve öğle saatleri arasında boşluğuyla dikkat çekiyor. En işlek ve nüfus yoğun bölümlerinde aşırı sıcaklar insanları evlerine hapsediyor, sokaklar tenhayla doluyor.

Bursa'da Sıcak Hava Nedeniyle Parklar Bomboş!

Bursa'nın sıcak yaz günlerindeki tenhası! Hüdavendigar Kent Parkı ve Dikkaldırım mahallesi boşluğuyla konuşuluyor. Vatandaşlar, aşırı sıcaklar nedeniyle parklardan uzak duruyor. Detaylar haberimizde!

Yaz aylarının sıcaklık olarak en yüksek seviyelere ulaştığı bu dönemde Bursa vatandaşları sıcaklara karşı adeta bir tepki koymaya devam ediyor.

BURSA (İGFA) - Bursa’nın, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde yer alan Hüdavendigar Kent Parkı ve Dikkaldırım mahallesi sabah ve öğle saatleri arasında ıssızlığı ile ses getirmeye devam ediyor.

Bursa’nın en işlek bölgelerinden ve nüfus yoğunluğu en çok olan bölgelerinde aşırı sıcaklar vatandaşları sokağa çıkmaktan alıkoyuyor. Bu yerleşkeler sıcak hava nedeniyle sessizliği büründü. 

Bursa'nın Nilüfer ve Osmangazi ilçelerindeki Hüdavendigar Kent Parkı ve Dikkaldırım mahallesi, aşırı sıcaklar nedeniyle bomboş. Sıcaklar, vatandaşları evlerinden uzak tutarken parklar bir hayalet kasaba görünümünde. Yaz aylarında mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklar, Bursalıları dışarı çıkmaktan alı koyuyor. Sokağa çıkanlar ise boş parkları görünce geri dönüş yapıyor.

BENZER HABER