DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.14 ₺
STERLIN 45.45 ₺
G.ALTIN 2,874.78 ₺
BTC 62,992.40 $
ETH 2,452.76 $
BİST 9,900.25

Bursa'da Sahnede Büyük Sükse! Genç Ses Serhat Mardin Bursalıları Coşturdu

MagazinYerelBursa 8
Yayınlama: 21 Temmuz 2024 Pazar 09:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan Özlüce Meze Restaurant'ta sahne alan genç ses Serhat Mardin, sesi ve sahnesiyle Bursalıları büyüledi. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'e sesi benzeyen Bursa'nın sesi yerel sanatçı Serhat Mardin, sesi ve sahne performansı ile Bursalıları coşturdu. Şarkılarıyla eğlenceli bir gece geçiren Serhat Mardin, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Bursa'da Sahnede Büyük Sükse! Genç Ses Serhat Mardin Bursalıları Coşturdu

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yankı uyandıran bir sahne performansı gerçekleşti! Genç ses Serhat Mardin, sesi ve sahnesiyle Bursalıları büyüleyen bir performansa imza attı. Ünlü İbrahim Tatlıses'e benzetilen Serhat Mardin, Özlüce Meze Restaurant’ta izleyicilere coşkulu bir gece yaşattı. Bursa sahnelerinde adından söz ettiren Mardin, geceyi unutulmaz kıldı. Müzikseverlerin büyük beğenisini toplayan performansın detayları haberimizde!

Bursa'da sahne alan genç ses Serhat Mardin, sesi ve sahnesiyle Bursalıları büyüledi.

BURSA (İGFA) - Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan Özlüce Meze Restaurant'ta sahne alan genç ses Serhat Mardin, sesi ve sahnesiyle büyüledi.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'e sesi benzeyen Bursa'nın sesi yerel sanatçı Serhat Mardin, sesi ve sahne performansı ile Bursalıları büyüledi.

Şarkılarıyla coşturan Serhat Mardin, eğlence müdavimlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Bursa'nın müzik sahnesinde fark yaratan bir akşam yaşandı! Genç ve yetenekli ses Serhat Mardin, Bursalı müzik tutkunlarını coşturdu. Nilüfer ilçesindeki Özlüce Meze Restaurant'ta sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Mardin, İbrahim Tatlıses benzetmeleriyle de konuşuldu. Sahne performansı ve sesiyle izleyicileri büyüleyen genç sanatçı, gece boyunca unutulmaz anlar yaşattı. Bursalılar, Serhat Mardin'in enerjisiyle dopdolu bir eğlenceye şahitlik ettiler.

BENZER HABER