DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,868.82 ₺
BTC 62,974.50 $
ETH 2,452.07 $
BİST 9,915.88

Bursa'da Ramazan Bayramı Turizmi Canlandırdı

EkonomiYerelBursa 7
Yayınlama: 7 Nisan 2024 Pazar 13:40 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala 9 günlük tatil, Bursa otellerinde yüzde 80'in üzerinde doluluk beklentisini arttırıyor. Bursa SKAL Kulübü Başkanı Meltem Işık Mısırlıoğlu, tatilin sektöre olumlu etkilerini vurgulayarak, 'Bursa'nın kültür ve tarih zenginliği, kültür turizmi için tercih edilen bir destinasyon olmaya devam ediyor' dedi.

Bursa'da Ramazan Bayramı Turizmi Canlandırdı

Bursa'daki oteller yüzde 80'in üzerinde doluluk oranı ile bayram tatiline hazır! SKAL Kulübü Başkanı Meltem Işık Mısırlıoğlu, Bursa'nın turistik cazibesini vurgulayarak, kültür ve tarih dolu bir bayram tatili için önerilerde bulundu.

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala 9 günlük tatil turizm sektörünü hareketlendirdi.

BURSA (İGFA) - Bursa SKAL Kulübü Başkanı Meltem Işık Mısırlıoğlu, 9 günlük bayram tatili dolayısıyla Bursa'daki otellerin asgari yüzde 80’in üzerinde bir doluluğa ulaşmasını beklediklerini açıkladı. Tatilin olumlu etkilerinin sektöre yansıdığını belirten Başkan Meltem Işık Mısırlıoğlu, “Bu oranın önümüzdeki günlerde daha da yükseleceğini düşünüyoruz. Ara bir sezon olmasına rağmen, bayram süresince havaların da güzel olması sebebiyle iyi bir bayram geçireceğimize inanıyoruz” dedi.

Mısırlıoğlu, açıklamasında “Bir kültür ve tarih kenti olan Bursa, bu özellikleri ile bu dönemlerde kültür turizmi için insanların tercih ettiği bir rota olarak öne çıkıyor" vurgusu yaptı.

Bursa turizminin nabzı, Ramazan Bayramı öncesinde hız kesmeden atmaya devam ediyor. 9 günlük tatilin, kültür turizmi alanında Bursa'ya olan ilgiyi arttırması beklenirken, otellerin doluluk oranları turizm sektöründe bir canlanmaya işaret ediyor. Meltem Işık Mısırlıoğlu'nun vurguladığı gibi, Bursa'nın kültür ve tarih zenginliği tatilciler için önemli bir cazibe merkezi olarak göze çarpıyor.

BENZER HABER