DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.40 ₺
G.ALTIN 2,868.21 ₺
BTC 62,979.48 $
ETH 2,452.26 $
BİST 9,917.84

Bursa'da Otopark Kargaşası: Sorumsuz Sürücü Mağdur Etti!

Yaşam 7
Yayınlama: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 13:25 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa Üçevler Mahallesi Vizyon Plaza önünde bir otopark alanında yaşanan olay, çevredeki vatandaşların tepkisine neden oldu. Sabah saatlerinde bir sürücü, aracını otopark girişine bırakarak gitti. Otopark alanını kullanmak isteyen diğer sürücülerin girişini engelleyen araç, kargaşaya neden olarak sürücüleri mağdur etti. Park alanına giremeyen sürücüler korna çalarak aracı bırakan sürücüye seslerini duyurmaya çalıştı. Araç sahibinin gelmemesi üzerine park yerini kullanmak için bekleyen sürücüler, aracın çeki

Bursa'da Otopark Kargaşası: Sorumsuz Sürücü Mağdur Etti!

Bursa Üçevler Mahallesi'nde Vizyon Plaza'nın otoparkında yaşanan kargaşa herkesi şaşırttı! Bir sürücünün sorumsuz davranışı diğer sürücülerin mağduriyetine yol açtı. Park alanında tansiyon yükselirken vatandaşlar aracın sahibini beklerken aracı iterek çözüm bulmak zorunda kaldılar.

Bursa'da Üçevler Mahallesi Vizyon Plaza önünde bir otopark alanında yaşanan olay, çevredeki vatandaşların tepkisine neden oldu.

Sabah saatlerinde bir sürücü, aracını otopark girişine bırakarak gitti. Otopark alanını kullanmak isteyen diğer sürücülerin girişini engelleyen araç, kargaşaya neden olarak sürücüleri mağdur etti.

KORNA SESLERİ SUSMADI 

Park alanına giremeyen sürücüler  korna çalarak aracı bırakan sürücüye seslerini duyurmaya çalıştı. Araç sahibinin gelmemesi üzerine park yerini kullanmak için bekleyen sürücüler, aracın çekilmesi için çare aradı. 

Bir sürücünün aracın kapılarının açık olduğunu fark etmesi sonucu bekleyen vatandaşlar, aracı iteleyerek otopark girişinin açılmasını sağladılar. 

Olayın üzerinden uzun süre geçtikten sonra olay yerine gelen sorumsuz sürücü  vatandaşların tepkisine rağmen  hiç birşey olmamış gibi aracına binip gitti.

Bursa'nın Üçevler Mahallesi'nde otopark kargaşasına sebebiyet veren sorumsuz sürücü vakası, vatandaşların dikkatini çekti. Olay, araç sahibinin ihmalkar tavrıyla sürücülerin uzun süre otopark girişinde beklemesine ve kargaşaya sebep olmasına neden oldu. Tepkiler karşısında bile duyarsız kalan sürücü, olay yerinden sessizce uzaklaşırken çevredekilerin şaşkın bakışları arasında kayboldu.

BENZER HABER