DOLAR 34.29 ₺
EURO 37.11 ₺
STERLIN 44.53 ₺
G.ALTIN 3,021.93 ₺
BTC 67,706.13 $
ETH 2,493.94 $
BİST 8,945.80

Bursa'da Grafiti Boyalı Elektrik Panoları Vatandaşların Takdirini Kazanıyor

GündemYerelBursa 9
Yayınlama: 30 Temmuz 2024 Salı 17:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

UEDAŞ’ın gerçekleştirmiş olduğu uzun zamandır süre gelen ‘’elektrik panolarının’’ grafitiye boyanıp konuşturulup ses olması vatandaşlar tarafından takdir topluyor. BURSA (İGFA) - Bursa’nın dört bir yanında yer alan bu grafitiler Gemlik ilçesinde de görüntülenirken vatandaşların konsepte karşılığı olumlu oldu. Takdir toplayan bu konseptin uzun soluklu devam etmesini bekleyen vatandaşlar UEDAŞ’ı tebrik etmekten geri durmadı.

Bursa'da Grafiti Boyalı Elektrik Panoları Vatandaşların Takdirini Kazanıyor

Bursa'da renkli bir devrim! UEDAŞ tarafından yapılan yenilikçi proje, elektrik panolarını grafiti sanatıyla renklendirerek vatandaşları etkilemeyi başarıyor. Bursa'nın dört bir yanında yer alan renkli panolar, Gemlik ilçesinde de dikkat çekiyor. Vatandaşlar, bu yaratıcı konsepti memnuniyetle karşılıyor ve UEDAŞ'ın öncülük ettiği bu projenin uzun süre devam etmesini istiyor.

UEDAŞ’ın gerçekleştirmiş olduğu uzun zamandır süre gelen ‘’elektrik panolarının’’ grafitiye boyanıp konuşturulup ses olması vatandaşlar tarafından takdir topluyor.

BURSA (İGFA) - Bursa’nın dört bir yanında yer alan bu grafitiler Gemlik ilçesinde de görüntülenirken  vatandaşların konsepte karşılığı olumlu oldu.

Takdir toplayan bu konseptin uzun soluklu devam etmesini bekleyen vatandaşlar UEDAŞ’ı tebrik etmekten geri durmadı.

Bursa'da elektrik trafolarının renklenmesi, sanatla teknolojiyi bir araya getirerek şehir estetiğine katkıda bulunuyor. UEDAŞ'ın yaptığı bu yenilikçi uygulama, vatandaşlar arasında büyük beğeni topluyor ve sosyal medyada da ilgi görüyor. Grafiti sanatının sıradışı bir şekilde elektrik panolarına taşınması, kente farklı bir hava katıyor ve sokaklara renk getiriyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code