DOLAR 34.13 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.48 ₺
G.ALTIN 2,873.43 ₺
BTC 62,961.76 $
ETH 2,451.57 $
BİST 9,900.25

Bursa'da Ataevler Mahallesi'ndeki Gezi Parkı Vatandaşların Favorisi Haline Geldi

GündemYerelBursa 6
Yayınlama: 31 Temmuz 2024 Çarşamba 14:06 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Ataevler Mahallesi’ndeki Gezi Parkı, bölge halkının dinlenmek için tercih ettiği favori parklardan biri oldu. İçerisinde çocuk parkları ve dinlenme alanlarının yanı sıra spor aletleri de barındıran park, başta çocuklu aileler olmak üzere dinlenmek, iyi vakit geçirmek ve spor yapmak isteyen vatandaşların da bir numaralı tercihi haline geldi. Vatandaşlar, Gezi Parkı’nda özellikle akşam saatlerinde büyük yoğunluk oluşturuyor.

Bursa'da Ataevler Mahallesi'ndeki Gezi Parkı Vatandaşların Favorisi Haline Geldi

Bursa'da bulunan Ataevler Mahallesi'ndeki Gezi Parkı, vatandaşların tercihi haline geldi. Çocuk parkları, dinlenme alanları ve spor aletleriyle dolu bu yeşil alan, bölge halkının keyifli vakit geçirmesi için mükemmel bir seçenek sunuyor. Akşam saatlerinde ise park, ziyaretçi akınına uğruyor.

Ataevler Mahallesi’ndeki Gezi Parkı, bölge halkının dinlenmek için tercih ettiği favori parklardan biri oldu.

BURSA (İGFA) - Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Ataevler Mahallesi’nde bulunan Gezi Parkı, vatandaşların dinlenmek için tercih ettiği yeşil alanlar arasında favori haline geldi.

İçerisinde çocuk parkları ve dinlenme alanlarının yanı sıra spor aletleri de barındıran park, başta çocuklu aileler olmak üzere dinlenmek, iyi vakit geçirmek ve spor yapmak isteyen vatandaşların da bir numaralı tercihi haline geldi.

Vatandaşlar, Gezi Parkı’nda özellikle akşam saatlerinde büyük yoğunluk oluşturuyor.

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Ataevler Mahallesi'nde yer alan Gezi Parkı, sakin ve doğal bir ortam arayanların vazgeçilmez mekanı haline geldi. Park, çevresindeki halkın sosyalleşme, dinlenme ve spor yapma ihtiyaçlarına yanıt verirken, ailelerin de keyifli vakit geçirmelerine olanak tanıyor. Özellikle akşam saatlerindeki yoğun ziyaret ile bölgenin en gözde noktalarından biri haline gelmiştir.

BENZER HABER