DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.10 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,858.46 ₺
BTC 62,981.32 $
ETH 2,452.33 $
BİST 9,913.70

Bursa'da Ana Caddelerdeki Rögar Kapakları Araç Sahiplerine Zarar Veriyor

GündemYerelBursa 12
Yayınlama: 24 Temmuz 2024 Çarşamba 14:42 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa'nın Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer gibi merkez ilçelerinde yer alan ana caddelerde bulunan rögar kapakları, araçların süspansiyonlarına ve mekanik aksamlarına zarar veriyor. Özellikle Ankara yolu üzerinde sıkça karşılaşılan çökmüş rögar kapakları, araçların saatte 80-90 kilometre hızla geçerken zarar görmesine neden oluyor. Sürücüler, bu durumun yüksek maliyetli mekanik problemlere yol açabileceği endişesiyle yollardaki bozuklukların hızla giderilmesini talep ediyor.

Bursa'da Ana Caddelerdeki Rögar Kapakları Araç Sahiplerine Zarar Veriyor

Bursa'da ana caddelerde araç sahiplerine zarar veren tehdit: Rögar kapakları! Üzerinden geçen her araç bir risk altında... İşte sorunun boyutu ve çözüm bekleyen detaylar...

Bursa’nın birçok ana caddesinde bulunan rögar kapakları, araçların süspansiyonlarına ve mekanik aksamlarına zarar veriyor.

BURSA (İGFA) - Bursa’nın Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer gibi merkez ilçelerinde, ana caddelerde bulunan rögar kapakları araçlara zarar veriyor.

Özellikle Ankara yolu üzerinde sıkça karşılaşılan rögar kapaklarının birçoğunun çökmüş olması, saatte 80-90 kilometre hızla giden ve üzerinden geçen araçların süspansiyonlarına ve mekanik aksamlarına zarar veriyor.

Sürücüler yolların bakımsızlığının yanı sıra söz konusu rögar kapaklarından ciddi derecede rahatsız olduklarını ve bunların açtıkları sorunların ciddi maliyetlere sebep olduğunu belirtirken, yollardaki bu bozuklukların trafik kazalarına davetiye çıkardığından da şikayet ediyor.

Uzmanlar ise kısa vadede araçlarda ciddi problemler yaşanmadığını ancak uzun vadede söz konusu sorunun yüksek maliyetli mekanik problemlere yol açabileceğini kaydediyor.

Bursa'da ana caddelerde bulunan rögar kapakları, araç sahiplerine ciddi zararlar vermeye devam ediyor. Sürücülerin taleplerine rağmen çözüm bulunamamış durumda. Uzmanlar, bu durumun araçlarda önemli problemlere yol açabileceği konusunda uyarıda bulunuyor. Yollardaki bu olumsuzlukların trafik güvenliğini tehdit ettiği ve acil olarak çözüm beklediği belirtiliyor.

BENZER HABER