DOLAR 34.29 ₺
EURO 37.09 ₺
STERLIN 44.60 ₺
G.ALTIN 3,028.14 ₺
BTC 66,532.37 $
ETH 2,437.76 $
BİST 8,908.47

Bursa'da Altyapı Sorunu Halkın Dilinden Düşmüyor

YaşamYerelBursa 2
Yayınlama: 16 Ağustos 2024 Cuma 17:38 Kaynak: İGF Haber Ajansı

47 yıl sonra Bursa’da yaşanan değişimin ardından vatandaşların dilinden düşmeyen en büyük sorunlardan biri altyapı problemi. Özellikle köy bölgelerinde altyapı sorunlarının çözülmediğini ifade eden Bursalılar, iletişim sorunları ve internet erişimindeki sıkıntıları dile getiriyorlar.

Bursa'da Altyapı Sorunu Halkın Dilinden Düşmüyor

Bursa'da nefes kesen değişimlerin yaşandığı 47 yılın ardından, vatandaşların huzurunu kaçıran en büyük engel beliriyor: altyapı sorunları! Özellikle köy bölgelerinde iletişim ve internet erişiminde yaşanan kısıtlamalar, halkın tepkisini çekiyor. Bursa'nın kalbinde atılan bu altyapı sorunu, çözüm bekliyor!

47 yıl sonra Bursa’da yaşanan değişimin ardından vatandaşların dilinden düşmeyen en büyük sorunlardan biri altyapı problemi oldu.

BURSA (İGFA) - Uzun bir süredir altyapı sorunu ile karşı karşıya kaldıklarını kaydeden Bursalılar, özellikle köy bölgelerinde bu sorunun giderilmediğini belirttiler.

“İLETİŞİM SORUNUMUZ DEVAM EDİYOR”

Telefon ve şebekelerinin belirli bölgelerde çekmediğini belirten bir vatandaş Herkes Duysun ekibine şu açıklamalarda bulundu:

Uzun zamandır birtakım zorluklar ile karşı karşıya olduklarını belirten bir vatandaş, “Yaz aylarında köyüme gidip geliyorum. Her gidip geldiğimde karşılaştığım en büyük sorunlardan biri iletişim sıkıntısı oluyor. İnternetim köyün belirli noktalarında çekiyor. Çocuklarımız da köye bu yüzden gelmek istemiyor.” şeklinde konuştu.

Bursa halkının yıllardır yaşadığı altyapı sorunları, özellikle iletişim ve internet erişimindeki sıkıntılar, şehirdeki değişimin gölgesinde kalmaya devam ediyor. Köylerdeki vatandaşlar, telefon ve internet erişiminin yetersizliğinden şikayetçi. Bu konuda atılacak adımlar ve altyapı çalışmaları, Bursa'nın geleceğini de şekillendirecek gibi görünüyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code