DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.10 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,858.46 ₺
BTC 62,981.32 $
ETH 2,452.33 $
BİST 9,913.70

Bursa Tayyare Kültür Merkezi'nde Göz Alıcı Hat Sergisi!

Kültür & SanatYerelBursa 3
Yayınlama: 10 Temmuz 2024 Çarşamba 16:49 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa'nın önemli sanat merkezlerinden biri olan Tayyare Kültür Merkezi'nde, Osmanlı kültürünün kadim sanatı olan hat sanatına ait muhteşem eserlerin yer aldığı sergi sanatseverleri büyülemeye devam ediyor.

Bursa Tayyare Kültür Merkezi'nde Göz Alıcı Hat Sergisi!

Bursa'nın incisi Tayyare Kültür Merkezi'nde eşsiz bir sanat ziyafeti! Osmanlı'nın izlerini taşıyan hat sanatının görkemli eserlerini bir araya getiren sergi, sanatseverleri büyülemeye hazır. Detaylar için tıklayın!

Bursa’nın önemli sanat merkezlerinden biri olan Tayyare Kültür Merkezinde açılan hat sergisi ilgililerini bekliyor.

BURSA (İGFA)- Bursa’nın en gözde sanat merkezlerinden biri olan Tayyare Kültür Merkezi, sanatçılar ve sanatseverleri sergilerde buluşturmaya devam ediyor.

Osmanlı kültürünün kadim sanatlarından biri olan hat sanatına dair bir sergi daha geçtiğimiz günlerde Tayyare Kültür Merkezinde sanatseverlerle buluştu.

Ayet, hadis, şiir ve muhtelif kelimelerin hat sanatı ile yazıldığı tablolar, Tayyare Kültür Merkezinde sanatseverleri bekliyor.

Bursa'nın önemli sanat merkezlerinden biri olan Tayyare Kültür Merkezi, Osmanlı kültürünün izlerini taşıyan eşsiz hat sanatı eserlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Sergide yer alan Ayet, hadis, şiir ve muhtelif kelimelerle süslenmiş tablolar, ziyaretçilere unutulmaz bir sanat deneyimi sunuyor. Siz de bu muhteşem sergiyi kaçırmayın!

BENZER HABER