DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.17 ₺
STERLIN 45.53 ₺
G.ALTIN 2,877.41 ₺
BTC 62,965.64 $
ETH 2,451.72 $
BİST 9,900.25

Bursa Şehreküstü Meydanı'nda Güvercinler Çeşmeyle Serinletildi

YaşamYerelBursa 16
Yayınlama: 3 Temmuz 2024 Çarşamba 14:08 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan Şehreküstü Meydanı'nda bir vatandaş, sıcaktan bunalan güvercinleri çeşmeye bağladığı hortumla serinletti. Yıllardır meydanı mesken edinen güvercinler, kavurucu sıcaklarda duyarlı bir vatandaşın hareketiyle serinledi.

Bursa Şehreküstü Meydanı'nda Güvercinler Çeşmeyle Serinletildi

Bursa Şehreküstü Meydanı'nda sıcaktan bunalan güvercinler, duyarlı bir vatandaşın müdahalesiyle nefes aldı. Meydandaki güvercinler, çeşmeden gelen serinletici suyla keyifli anlar yaşadı. Vatandaşın bu dokunaklı hareketi çevrede büyük yankı uyandırdı.

Bursa Şehreküstü Meydanı'nda bir vatandaşın çeşmeye bağladığı hortumla güvercinleri serinletmesi çevredekilerin sempatisini topladı.

Reyhan ÖZBAKIR/ HERKES DUYSUN 

BURSA (İGFA) - Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan Şehreküstü Meydanı'nda (15 Temmuz Demokrasi Meydanı) bir vatandaş, sıcaktan bunalan güvercinleri çeşmeye bağladığı hortumla serinletti.

Yıllardır Şehreküstü Meydanı'nı kendilerine mesken edinen güvercinler, kavurucu sıcakların vurduğu Bursa'da, duyarlı bir vatandaşın meydanda bulunan Bosna Herkes Kardeşlik Çeşmesi'ne bağladığı hortumun altında duş alarak serinledi.

Vatandaşın bu hareketi çevredekilerin de sempatisini topladı.

Bursa'nın Şehreküstü Meydanı'nda yaşanan güvercin serinletme olayı, sıcak havalarda hayvanların da ihtiyaçlarının unutulmaması gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Toplumsal duyarlılık ve hayvanseverlik örneği olan vatandaşın hareketi, çevresindeki insanların sempatisini kazandı. Güvercinlerin serin su altında huzur dolu dakikalar geçirmesi, çeşmeyle özdeşleşti.

BENZER HABER