DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.41 ₺
G.ALTIN 2,864.95 ₺
BTC 62,983.36 $
ETH 2,452.41 $
BİST 9,973.58

Bursa Nilüfer'de Bağımlılıkla Mücadeleye Grafiti ile Destek

YaşamYerelBursa 6
Yayınlama: 27 Haziran 2024 Perşembe 09:50 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa Nilüfer Belediyesi ve Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın düzenlediği etkinlikte, madde kullanımıyla mücadele hakkında farkındalık yaratmak için sprey boya ile güvercin temalı grafiti çalışması yapıldı. Bu etkinlik, bağımlılıkla mücadeleye destek veren ve özgürlüğü simgeleyen bir sanat aktivitesi olarak gerçekleştirildi.

Bursa Nilüfer'de Bağımlılıkla Mücadeleye Grafiti ile Destek

Bursa Nilüfer'de düzenlenen etkinlikte, madde kullanımı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen grafiti çalışması dikkat çekiyor. Yükümlülerin ve destek verenlerin katılımıyla yapılan etkinlik, bağımlılıkla mücadeleye sanatsal bir perspektif getiriyor. Sprey boyalar eşliğinde özgürlüğü simgeleyen güvercin figürleri, duvarlara anlamlı mesajlarla işlendi.

Bursa'da Nilüfer Belediyesi ve Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ‘Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığıyla Mücadele Günü’nde organize ettiği etkinlikte, madde kullanım geçmişi olan ve madde kullanımından arınmış yükümlüler, sprey boya ile özgürlüğü temsil eden ‘Güvercin’ temalı grafiti çalışması yaptı.

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi,  Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile birlikte yeni bir farkındalık çalışması gerçekleştirdi. Birleşmiş Milletler’in ‘Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığıyla Mücadele Günü’ olan 26 Haziran’da grafiti etkinliği yapıldı.

Uyuşturucu kullanımıyla mücadelede farkındalık yaratmayı ve toplumsal dönüşümü teşvik etmeyi amaçlayan programa Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Bürosu Bağımlılıkla Mücadele Birimi çalışanları, Bursa Denetimli Serbestlik Müdür Yardımcısı Erhan Delibaş, kurum personelleri, denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan ve madde kullanımı olan yükümlüler katıldı.

‘Bağımlı Olma, Özgür Ol’ temasıyla hayata geçen etkinlikte katılımcılar, kendilerini sanatsal açıdan ifade ettiler. Nilüfer’de bulunan trafoya yeteneklerini yansıtan katılımcılar, ellerine aldıkları sprey boya ile özgürlüğü temsil eden ‘Güvercin’ temalı çizim gerçekleştirdiler.

Nilüfer Belediyesi ve Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın düzenlediği grafiti etkinliği, uluslararası uyuşturucu kullanımı ve kaçakçılığıyla mücadele gününde önemli bir farkındalık yarattı. Katılımcılar, sprey boya ile özgürlüğü temsil eden güvercinler çizerek bağımlılıkla mücadeleye destek verdiler. Bu tür etkinliklerle toplumsal dönüşüm ve bilinçlenme sürecine katkı sağlanması hedefleniyor.

BENZER HABER